Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Răspuns neașteptat al lui Marcel Ciolacu în emisiunea lui Măruță. Pe cine ar vota președinte al României: ”Este o doamnă!”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al României, Marcel Ciolacu, afirmă că ar vota-o pe Elena Lasconi pentru funcția de șef al statului, dacă ar avea de ales între doar patru candidați.

Ciolacu a fost invitat în emisiunea ”La Măruță” de la PRO TV, unde a fost întrebat pe cine ar vota pentru funcția de președinte al României dintre următorii candidați: Nicolae Ciucă, Elena Lasconi, Mircea Geoană şi George Simion.

Marcel Ciolacu: ”Să știți că aș putea vota doi și să anulez până la urmă votul. Deci nu e o problemă.”

Cătălin Măruță: Păi nu, că am fost și noi isteți aici, și am zis că n-aveți voie să anulați votul.

Marcel Ciolacu: ”Categoric o femeie. Aș merge cu Elena Lasconi. Aș pune ștampila pe Elena Lasconi, deoarece este o doamnă.”

Citește și
Marcel Ciolacu, Diana Sosoaca
Ciolacu critică eliminarea „disproporționată” a Dianei Șoșoacă. Ce se alege de CCR dacă judecătorii nu au argumente puternice

În emisiunea moderată de Cătălin Măruță, politicieni renumiți au acceptat provocarea și vor răspunde la cele mai incomode întrebări în fața testului suprem: ”spun tot sau le ia gura foc!”

Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, George Simion, Ludovic Orban și Elena Lasconi vor fi de luni până vineri, de la ora 15:00, invitații lui Cătălin Măruță.

Regulile jocului sunt simple: Cătălin Măruță le adresează o întrebare secretă, iar oricât de incomodă ar fi, ei trebuie să răspundă. Fie spun tot și îl lasă pe prezentator să citească întrebarea, fie le va lua gura foc și vor fi nevoiți să mănânce din sosurile picante, pentru a nu dezvălui care a fost întrebare la care au răspuns.

Cum vor reacționa politicienii români când vor lua contact cu cele mai neașteptate întrebări, dar și cine va alege să ascundă întrebarea și să mănânce picant, vedem începând de luni, 7 octombrie, la PRO TV.

Programul celei mai picante săptămâni din istoria rubricii Spui tot sau îți ia gura foc este:

Luni, 7 octombrie: Marcel Ciolacu; Marți, 8 octombrie: Nicolae Ciucă; Miercuri, 9 octombrie: George Simion; Joi, 10 octombrie: Ludovic Orban; Vineri, 11 octombrie: Elena Lasconi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult