Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elena Lasconi, în emisiunea ”La Măruță”: ”Ciucă e ca pătrunjelul - ori cu el ori fără el ... cam aia e”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Elena Lasconi nu a gustat sosurile picante și a preferat să spună ce cadouri le-ar face contracandidaților săi la prezidențiale - minciunele, salată a la russe, fasole cu ciolan. 

A mărturisit deschis și dacă i-a fost mai greu în jurnalism ori îi este acum, ca politician, și a anunțat pe cine se bazează în viitor.

Cătălin Măruță a întrebat-o pe Elena Lasconi ce cadou le-ar face contracandidaților săi la alegerile prezidențiale.

Elena Lasconi, președinte USR, candidat la alegerile prezidențiale: ”Lui Mircea Geoană îi place aroganța, deci probabil un homar, lui Ciolacu minciunele i-aș pregăti, lui Simion - salată a la russe, lui Ciucă - fasole cu ciolan, lui Orban - o sticlă cu vin și o mandolină.”

Elana Lasconi a fost provocată de Cătălin Măruță să se pună din nou în postura de jurnalist și să dea titluri de știri care să descrie cariera politică a celorlalți candidați la prezidențiale.

Citește și
Laura Vicol
Surse: Laura Vicol și-a dat demisia din PSD, în urma scandalului provocat de reportajul Recorder

Elena Lasconi, președinte USR, candidat la alegerile prezidențiale: ”Disimulare sau șarpele din politică la MC, disimulează foarte mult. Geoană - fostul și actualul, La Ciucă ascultă de ordine... jos, culcat. La Simion - cea mai bună galerie.”

Și a fost intrebata dacă e mai greu în politică decât în televiziune.

Elena Lasconi, președinte USR, candidat la alegerile prezidențiale: ”E de nu știu câte ori mai greu. Și e mult mai rău decât se vede din poziția de jurnalist atunci când dai piept cu sistemul corupt.”

Dacă ar trebui să gătească pentru ea și contracandidații ei... condimentul principal ar fi...

Elena Lasconi, președinte USR, candidat la alegerile prezidențiale: ”Ciucă, e ca pătrunjelul - ori cu el ori fără el ... cam aia e. Geoană - chimen, îți și rămâne între dinți. La mine, eu cred că ar fi sare și piper, că fără sare și piper nu iese.”

Întrebată care dintre colegii de partid ar putea s-o trădeze...

Elena Lasconi, președinte USR, candidat la alegerile prezidențiale: ”Pentru loialitate, mi-am luat un câine. Hermesina. O știe toată țara.”

Marți, 15 octombrie, invitatul lui Cătălin Măruță la sosurile picante va fi Mircea Geoană.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult