Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a nimerit Ciucă Brăila: ”Ianca este al doilea cel mai mare județ din județul Brăila”. Gafe în serie ale liderului PNL

Nicolae Ciucă s-a întrecut duminică în gafe, la evenimentul de lansare a candidatului PNL pentru primăria orașului Ianca. Ciucă a spus despre orașul ”retrogradat” la statutul de comuncă că ”este al doilea cel mai mare județ din județul Brăila”.  

Președintele PNL Nicolae Ciucă a comis duminică gafe în serie, la evenimentul de lansare a candidatului liberal pentru primăria orașului Ianca, scrie publicația De Brăila.

Astfel, după ce PNL a prezentat timp de mai multe ore pe Facebook orașul Ianca drept comună, Nicolae Ciucă a modificat de două ori geografia ținutului căruia îi era oaspete.

Președintele PNL a spus că „Ianca este al doilea cel mai mare județ din județul Brăila”, iar apoi a încurcat și județul Brăila cu orașul Ianca, vorbind despre faptul că „sunt aici edilii comunelor și orașelor din Ianca”.

Ciucă, însoțit de Rareș Bogdan și Adrian Veștea

La evenimentul electoral care a durat mai bine de o oră au participat președintele PNL Nicolae Ciucă, europarlamentarul Rareș Bogdan, ministrul Dezvoltării Adrian veștea și președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma.

Citește și
traian basescu
Traian Băsescu a încercat să-l convingă pe ”finul” Cătălin Cîrstoiu, într-o discuție ”lungă”, să nu colaboreze cu PSD și PNL

Liderii liberali l-au lansat în cursă pentru fotoliul de primar al orașului Ianca pe subprefectul de Brăila, Adin Boboc, care a mai candidat pentru această funcție și în 2020.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult