Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Alegerile locale din Costinești, aproape de anulare. Se așteaptă decizia Biroului Electoral Central

Alegerile locale din Costinești ar putea fi anulate, la propunerea membrilor Biroului Electoral din localitate. Voturile au fost numărate de mai multe ori și nu s-a putut decide câștigătorul.

Propunerea BE Costinești vine după ce nu s-a ajuns la o concluzie în privinţa candidatului pentru funcţia de primar care a câştigat, deşi voturile au fost numărate de mai multe ori.

Potrivit www.replicaonline.ro, preluat de news.ro, Biroul Electoral din localitatea Costineşti a decis, în unanimitate, să propună anularea scrutinului din localitate, o adresă în acest sens fiind trimisă Biroului Electoral Central (BEC)

BEC nu a anunţat încă o decizie în această privință.

Voturile în Costineşti au fost numărate de mai multe ori, fără a exista un rezultat concludent.

Citește și
turisti mare
Litoralul se pregătește să prindă din nou viață. Primii turiști au ajuns deja la mare pentru vacanța de 1 Mai

De asemenea, au fost depistate mai multe probleme, fiind făcute deja mai multe cereri de anulare a scrutinului. Biroul Electoral Judeţean Constanţa a constatat că au fost mai multe buletine nule considerate valabile şi că au votat doi cetăţeni ucraineni, deşi nu aveau acest drept.

La Costineşti a avut loc, marţi, cea de-a cincea numărare a voturilor. În prima fază, câştigător a fost Dumitru Jeanu de la PSD, actualul primar, la o diferenţă de un singur vot faţă de contracandidatul său, Gheorghe Mechenici, de la PNL.

După renumărarea buletinelor, candidatul liberal avea mai multe voturi, dar decizia a fost contestată de adversarul său politic.

Apoi, o altă numărătoare a voturilor a arătat că este egalitate între cei doi candidaţi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult