Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Presupusă bătaie la o secție de votare din Slatina, între doi candidați. Unul dintre ei a ajuns la spital

Conform unor informații initiale, reprezentatul PNL la Primăria Slatina, Mario De Mezzo, l-ar fi lovit pe consilierul local PSD Emil Popa. În urma incidentului, Emil Popa a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

UPDATE. Reacția lui Mario De Mezzo

Contactat de știrileprotv.ro pentru a își exprima punctul de vedere, Mario De Mezzo a declarat următoarele: " Este o minciună, o manipulare ordinară. Nu a existat contact fizic. În exteriorul secției este totul filmat și nu se vede nimic. În interior, au fost patru jandarmi permanent. Emil Popa a fost foarte agresiv, era foarte aproape de mine și jandarmii au făcut zid între noi pentru a nu se întâmpla ceva. Consider că PSD Slatina încearcă să manipuleze această situație pentru că lucrurile nu stau bine pentru ei aici..."

___

Incidentul s-ar fi petrecut la Colegiului Național „Radu Greceanu”.

Citește și
alegeri locale 2024
Bucureștiul pe ultimul loc la prezența la urne la alegerile locale din 9 iunie 2024

„La data de 9 iunie 2024, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de către Spitalul Județean de Urgență Slatina, cu privire la faptul că o persoană s-a prezentat la unitatea spitalicească și acuză că ar fi fost agresată fizic. Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, informează, duminică, Poliţia Slatina, potrivit reporter24.ro.

Poliţiştii au deschis o anchetă în urma acestui eveniment.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult