ALEGERI LOCALE 2012: Lupta pentru mandatele de primar nu s-a incheiat peste tot

Ultima actualizare: 05-11-2012 12:01

In mai multe orase din tara, candidatii asteapta cu sufletul la gura numararea ultimelor voturi care i-ar putea plasa pe ei la primarie.

In acest timp, fiecare se proclama invingator. Cea mai incordata situatie este in orasul lui Caragiale.

La Ploiesti, numele viitorului primar e inca invaluit in mister. Desi jumatate dintre sectiile de votare nici nu au predat numaratoarea voturilor, actualul edil, Andrei Volosevici, candidat PDL, a cerut, preventiv, renumararea.

Asta pentru ca, potrivit estimarilor, doar 1000 de voturi il despart de contracandidatul sau Iulian Badescu. Nu se stie daca e vorba de 1000 de voturi in plus sau in minus, pentru ca fiecare partid are varianta sa.

De altfel, Badescu s-a grabit sa-si anunte victoria inca din zorii zilei de ieri.

Si la Arad lupta continua. Cei de la Biroul Electoral Judetean inca nu au terminat de numarat buletinele din toate sectiile de votare.

La aceasta ora se numara voturile din ultimele trei circumscriptii. Lupta este stransa intre candidatul Miscarii Crestin Liberale, actualul presedinte al CJ Arad, Nicolae Iotcu si candidatul USL, Ioan Cristina.

O situatie similara intalnim la Slatina. La aproape doua zile de la inchiderea urnelor, localnicii nu stiu cine va fi primar.

Reprezentantii Biroului Electoral Judetean spun ca pana acum nici nu s-au numarat toate voturile, iar procesele verbale incheiate de presedintii sectiilor de votare nu au fost verificate.

Si la Suceava a fost o cursa cu emotii. Fostul presedinte al Consilului Judetean, Gheorghe Flutur, a pierdut, la mustata, dupa doua mandate. El a fost invins la mai putin de doua procente diferenta de candidatul USL, Catalin Nechifor.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO