(P) Organizare nuntă în hambar: cum alegi hambarul potrivit pentru nunta ta

p

Vrei o nuntă la hambar? Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știi despre alegerea hambarului potrivit pentru nunta ta, de la aranjamentele florale, până la capacitatea hambarului și furnizori.

Alegerea locaţiei potrivite pentru nunta ta este dintre deciziile importante în organizarea nunții la hambar şi există atât de multe opțiuni. De ce ar trebui să ții cont?

Este ușor să te îndrăgostești de o locaţie, fără să ţii cont şi de aspectele practice. Organizarea unei nunți este un proces emoţional, dar este important să îți asculți mintea la fel de mult ca inima.

În ceea ce privește logistica, locația nunții va determina numărul de invitați pe care îi poți aduce, decorul, data nunții şi, de asemenea, va avea un mare impact asupra bugetului, așa că este important să alegi corect.

Dacă ai decis să faci nunta în hambar, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi locația de nuntă potrivită pentru tine:

Citește și
Detalii terifiante. Soția unui preot din Vaslui a făcut autostopul, iar a doua zi Maricela a fost găsită moartă
Ţine cont de capacitatea hambarului

Decizia de a alege un loc cu capacitate mare sau mică este primul pas pentru a restrânge căutările unui hambar de nunţi. Mărimea este foarte importantă și va avea impact asupra bugetului şi bucuriei invitaţilor. Dacă este prea mic, va fi supraaglomerat, iar dacă este prea mare, oaspeții vor simți când se pierd în el.

Fă o listă de invitați și vei scăpa imediat de opțiunile prea mic sau prea mare.

Locația

De unde vor veni invitaţii tăi? Dacă nu sunt din localitate, vei dori să alegi o locație ușor accesibilă, care să aibă și opțiuni de cazare sau să aibă hoteluri în apropiere. Acest factor joacă un rol important în luarea deciziilor, iar experiența invitaţilor este importantă. O locație foarte îndepărtată poate însemna o listă mai mică de invitați. Ține cont de acest lucru atunci când alegi hambarul pentru nuntă.

Stabileşte bugetul

Respectarea unui buget nu e un lucru ușor. Chiar și cei mai organizați dintre noi pot ajunge să subestimeze costuri ascunse ale nunții, dacă nu au o planificarea adecvată.

E foarte ușor să-ţi pierzi capul la alegerea locației și a furnizorilor. Înainte de a începe să cauți, stabileşte împreună cu partenerul tăuun buget de nuntă, astfel încât să știi cât de mult poți aloca pentru locație.

Alege sezonul

Vrei o nuntă fabuloasă de primăvară în aer liber sau o nuntă de vară? Asigură-te că hambarul are un spațiu frumos pentru cununia civilă în aer liber. Dacă vrei niște fotografii de nuntă minunate, alege un loc cu grădini pline de flori. Un lac va fi un fundal fabulos pentru toate fotografiile tale.

Prețurile pot să difere în funcție de sezonul în care alegi să organizezi nunta.

Verifică opțiunile de catering

Știm cu toții că dragostea trece prin stomac, așa că nu e nevoie să mai spunem altceva despre importanța mâncării la nuntă. Decide dacă vrei catering intern sau extern – nu toate locațiile oferă catering intern și nu toate locațiile acceptă catering extern, așa că este important să verifici acest lucru.

Ține cont de ce tip de preparate vrei să ai în ziua cea mare şi dacă alegi un hambar de evenimente cu catering inclus, asigură te că au disponibile preparatele pe care vrei. Aşa cum am mai spus, e important ca invitații să aibă o experinţă plăcută. Întreabă-i dacă au cerințe alimentare speciale, dacă cineva este vegetarian vegan, are o dietă fără gluten, etc. Asigură-te că furnizorul de servicii de catering pe care îl alegi poate să satisfacă toate cerințele.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Kosovo l-a descris în două cuvinte pe Mircea Lucescu, după meciul de la Priștina
Presa din Kosovo l-a descris în două cuvinte pe Mircea Lucescu, după meciul de la Priștina

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Kapital Minds aduce în România 
un model de consultanță antreprenorială centrată pe valoare
(P) Kapital Minds aduce în România un model de consultanță antreprenorială centrată pe valoare

Kapital Minds, noua companie de consultanță antreprenorială, lansată pe 5 septembrie, aduce o expertiză unică pe piață, fiind singura firmă care beneficiază de experiența unui consultant certificat CEPA (Certified Exit Planning Advisor) din România.

(P) Borsec, votat pentru a zecea oară Cel mai puternic brand românesc
(P) Borsec, votat pentru a zecea oară Cel mai puternic brand românesc

Borsec este liderul brandurilor româneşti, fiind un brand foarte iubit și apreciat de români  

(P) HILS Development investește 3 milioane de euro în prima certificare Green Homes 
(P) HILS Development investește 3 milioane de euro în prima certificare Green Homes 

HILS Sunrise, complex rezidențial aflat în Bd Theodor Pallady 57A, este primul complex din estul Capitalei care a obținut pre-certificarea Green Homes 

Recomandări
Incendiile de vegetație provoacă dezastru în întreaga țară. Salvatorii au ajuns să lupte și cu inconștiența oamenilor
Incendiile de vegetație provoacă dezastru în întreaga țară. Salvatorii au ajuns să lupte și cu inconștiența oamenilor

Este în continuare prăpăd în multe județe din țară din cauza incendiilor de vegetație.

Filmul românesc „Anul Nou care n-a fost” a câștigat Premiul FIPRESCI la Festivalul Internațional de la Veneția
Filmul românesc „Anul Nou care n-a fost” a câștigat Premiul FIPRESCI la Festivalul Internațional de la Veneția

Vin vești minunate de la Festivalul de Film de la Veneția! „Anul Nou care n-a fost”, regizat și scris de Bogdan Mureșanu, a câștigat Premiul FIPRESCI, oferit de juriul Federației Internaționale a Criticilor de Film.  

Proteste uriașe în Franța faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier. Macron, acuzat că „a furat” alegerile
Proteste uriașe în Franța faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier. Macron, acuzat că „a furat” alegerile

Zeci de mii de persoane au ieşit sâmbătă în stradă în Franţa pentru a protesta faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier, stânga acuzându-l pe Emmanuel Macron că „a furat alegerile” prin numirea unui politician de centru-dreapta.