(P) IBA Leadership Meetings 22-24 Mai 2024 București

p

Baroul București prin vocea Decanului Av. Dr. Aurel Ciobanu, informează profesioniștii Dreptului despre organizarea celui mai important eveniment internațional de avocatură găzduit vreodată de România.

International Bar Association (I.B.A.) va avea loc între 22 și 24 mai 2024, sub numele de IBA Mid Year Meetings și Bar Leaders Conference.

"Avocatura Bucureșteană merită recunoașterea valorii și expertizei fiecăruia dintre membrii ei, astfel încât am reușit un demers fără precedent, organizăm la București cel mai important eveniment de Legal din istoria modernă a Baroului. IBA, cea mai prestigioasă organizație internațională de profil aduce în România sute de invitați de prim rang ai lumii juridice mondiale, conducători ai profesiei de pe toate continentele. Sunt bucuros că în calitatea mea de Decan al celui mai important Barou din sud-estul Europei punem Bucureștiul între 22-25 Mai pe harta selectă a avocaturii mondiale” - Av. Dr. Aurel CIOBANU, Decan Baroul București

Implicarea României în acest proiect subliniază poziția sa ca centru de interes și de dezvoltare profesională în cadrul comunității juridice internaționale. Găzduirea acestui eveniment la București reprezintă o recunoaștere a standardelor profesionale ridicate și a contribuției avocaților români la dialogurile și practicile la nivel global. Această inițiativă plasează Bucureștiul alături de alte mari capitale europene care găzduiesc evenimente profesionale de mare amploare, oferind Baroului București oportunitatea de a interacționa cu un număr semnificativ de colegi avocați din întreaga lume.

Programul evenimentului este conceput pentru a aborda teme actuale și relevante pentru comunitatea juridică internațională. Avocații care vor participa la eveniment vor avea oportunitatea de a interacționa cu avocați de renume și de a se actualiza cu cele mai recente practici și reglementări naționale cât și internaționale.

Citește și
Două bloggerițe din Ucraina care ridiculizau soldații ruși au fost împușcate mortal, la Vinnîțea. Suspectul, găsit decedat

Legal Marketing are plăcerea de a fi Partener Media Exclusiv pentru IBA Mid Year Meetings și Bar Leaders Conference.

SPONSORII* evenimentului sunt Liderii avocaturii de business naționale:

Băncilă, Diaconu și Asociații; Bondoc și Asociații; Clifford Chance Badea; CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP; Cortina Elysium; D&B David și Baias; DLA Piper Dinu; Dobre, Tulei și Asociații; Dragne și Asociații; Filip & Company; Hils Development; JGV & Asociații; Kinstellar; Leaua Damcali Deaconu Păunescu - LDDP; MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații; Mitel și Asociații; Menzer & Bachmann - Noerr;Mocanu și Asociații; Mușat & Asociații; Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen; Popescu și Asociații; Popovici Nițu Stoica & Asociații; Reff & Asociații; Simion & Baciu; Stoica & Asociații; Stratulat Albulescu; Suciu, Popa și Asociații; Toncescu și Asociații; Țuca, Zbârcea & Asociații; Uniunea Națională a Barourilor din România; Vernon, David și Asociații; Wolf Theiss

*Enumerarea a fost făcută în ordine alfabetică.

PROGRAM EVENIMENTE – IBA

Miercuri, 22 Mai

9.30 – 11.00 – Conferința Prezentare IBA - Baroul Bucuresti – str. Dr. Dumitru Raureanu nr. 3, Sala de Festivități „Avocat Flavius Teodosiu, etajul VI. La eveniment sunt asteptați reprezentanții sponsorilor

• 11.30 – 12.00 – Vizita la Palatul de Justiție, organizată pentru reprezentanții IBA

• 18.30 – 20.30 – Receptie oferită de Baroul București la Hotel Marriott, Restaurant JW Steakhouse.

Vineri, 24 Mai

• 9.30 – 13.30 BEX Meeting - Baroul Bucuresti – str. Dr. Dumitru Raureanu nr. 3, sector 5, Bucuresti - Sala de Festivități „Avocat Flavius Teodosiu, etajul VI

• 19.00 – 22.30 – Recepție oferită de Baroul București la Palatul Parlamentului, Salonul de Recepții, Str. Izvor nr. 2-4, intrarea A3S2, include vizitarea Palatului de către doritori. La eveniment sunt asteptați reprezentanții sponsorilor.

Accesul se va face pe bază de invitație.

Articol recomandat de sport.ro
Se cer măsuri după ce meciul Italia - Albania a fost întrerupt în prelungiri. Ce nu s-a văzut la TV
Se cer măsuri după ce meciul Italia - Albania a fost întrerupt în prelungiri. Ce nu s-a văzut la TV

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Recuperare robotizată în Enayati Hospital
(P) Recuperare robotizată în Enayati Hospital

Recuperarea robotizată ajută pacienții să meargă din nou.

(P) Îngrijire monumentală – O experiență imersivă
(P) Îngrijire monumentală – O experiență imersivă

Oral-B, în colaborare cu Romanian Design Week, a lansat campania „Îngrijire Monumentală", o inițiativă dedicată celebrării frumuseții arhitecturale a clădirilor de patrimoniu restaurate, care completează peisajul urban al Bucureștiului.

 

(P) Sfârșit de iunie incendiar, la Craiova
(P) Sfârșit de iunie incendiar, la Craiova

Dubioza Kolektiv este una dintre cele mai așteptate trupe la cea de-a treia ediție a Festivalului IntenCity, care se va desfășura în Craiova, între 28 și 30 iunie 2024.

Recomandări
Mircea Geoană, tranșant: la fiecare patru ani, „populaţiei i se fură timpul, câte patru, cinci sau zece ani o dată”
Mircea Geoană, tranșant: la fiecare patru ani, „populaţiei i se fură timpul, câte patru, cinci sau zece ani o dată”

România are nevoie să-şi schimbe clişeele politice, să se lepede de moliciunea liderilor confecţionaţi din combinaţii şi mediocritate, să se smulgă din pasivitate şi obedienţă, consideră Mircea Geoană.

Suporterii români vor să coloreze Munchen-ul în roșu, galben și albastru: „Abia aşteptăm ora meciului”
Suporterii români vor să coloreze Munchen-ul în roșu, galben și albastru: „Abia aşteptăm ora meciului”

Germania este în sărbătoare! A început Euro 2024, cu un triumf al ţării gazdă în fața Scoţiei. Sâmbătă, în a doua zi a competiţiei, a venit rândul spaniolilor, croaţilor, italienilor şi albanezilor să treacă prin mari emoţii.

Alegerile din Sectorul 1 nu vor fi reluate. Decizie a Biroului Electoral Central
Alegerile din Sectorul 1 nu vor fi reluate. Decizie a Biroului Electoral Central

Cererea de anulare a alegerilor din Sectorul 1 al Capitalei a fost respinsă, sâmbătă seară, de către Biroul Electoral Central. Solicitarea fusese înaintată de Alianţa Dreapta Unită USR - PMP - Forţa Dreptei.