(P) Cum decorați și amenajati casa în 2020 – trenduri și inspirație de la DivaHome

divahome

Suntem dispuși să investim oricât de mult pentru ca decorul casei să fie unul de vis. Aici ne regăsim, aici avem nevoie de confort. În ceea ce privește culoarea ce domină anul acesta, albastrul clasic, este deja probabil că tot mai mulți o vor include în

Iată și ce alte tendințe se impun un amenajare și decorare, anul acesta.

Cât mai multe materiale naturale

 

În atenția noastră revin materialele naturale, de la piatră la lemn. Acesta din urmă pare și mai ușor de integrat în orice interior, indiferent de preferință de stil. Nici piatra nu trebuie să fie o abordare grea, mai ales că se îmbină armonios cu lemnul și împletiturile spre exemplu.

Așadar, pânza, rechita, lemnul vor fi materiale de bază pentru piesele de mobilier în trend anul acesta.

De asemenea, nu omiteți să adăugați plante în casă. Pot fi clasice ghivece, însă pot fi la fel de bine și licheni stabilizați care dau o stare de bine, inspiră, ba chiar aduc luminozitate unei încăperi.

Citește și
„Înseamnă un Al Treilea Război Mondial”. Reacția Ungariei, după ce Macron a reluat ideea trimiterii de trupe în Ucraina

Piese multifuncționale

 

În magazinele de specialitate, precum DivaHome veți găsi cu ușurință piese de mobilier practic, ba chiar multifuncțional. Sunt o soluție mai ales pentru spații înguste, pentru case mici, dar iată că sunt și un trend al acestui an.

Fiecare centrimetru contează, pare să fie deviza când alegeți astfel de piese. Pot fi alese mese cu sertare, paturile cu spațiu de depozitare la bază, fotolii de tip cub, cu spațiu de depozitare în interior sunt doar câteva idei de altfel produse ce se găsesc spre a fi comandate direct din cadrul paginii divahome.ro.

 

Catifea și covoare din țesături naturale

 

Despre catifea știm că este etern simbol al eleganței în fashion. Dar în 2020 iese din această zonă și își pune amprenta și în materie de design interior. Nobilă la origini, fiind materialul preferat de regi, acum catifeaua este și accesibilă la preț, dar păstrează această amprentă regală, rafinată. Poate fi mată, lucioasă, elastică, mai groasă sau mai subțire, deci cu opțiuni pentru toate gusturile și nevoile, astfel încă să poată fi integrată în cămin.

Catifeaua poate fi tapițeria aleasă pentru pat, canapele, fotolii sau scaune. Cromatic vorbind, întâlnim mai degrabă tonuri de mov, rubin, de verde sau albastru liniștitor.

Cât despre covoare, sunt preferate cele pufoase în continuare, însă ceva mai predominant se remarcă – cele din țesături naturale. Iar covoarele la modă pot fi de asemenea comandate de la DivaHome.

Culori tari și cum le folosiți și îmbinați

 

Să lămurim! Culorile tari sunt fie intense, fie prăfuite. În decorul încăperilor pot fi folosite cu succes 2 nuanțe, dintre care una dominantă și o alta care echilibrează combinația. Culorile intense pot fi păstrate doar ca accente de culoare, obiecte ce se pot schimba destul de ușor spre a fi înlocuite cu alte piese, ce schimbă imaginea de ansamblu. Cele prăfuite în schimb pot fi fundalul, culoarea pereților sau chiar piesele de mobilier mai mari. Aici recomandăm corpuri de iluminat cu designuri care sigur va vor fi pe plac.

Poate fi folosită o singură culoare? Mulți au tendința să creadă că este plictisitor să vadă într-o încăpere doar o culoare la tot ce se poate regăsi aici. Depinde de gusturi și preferințe. Camere întregi pot fi doar cu o singură culoare puse în evidență, fără să fie prea mult. Trebuie însă folosite variații de ton. Ideea salvatoare este desigur contrastul, de preferat în ton deschis, cu alb, bej, nude.

Nu lipsesc nici accentele de aur și aramă. Populare în 2020 sunt bateriile pentru baie și bucătărie cu accente aurii. La fel de bine, auriul poate să domnească peste corpurile de iluminat, la picioarele canapelelor sau pe masa de cafea. Orice accent de acest gen înseamnă un plus de eleganță.

DivaHome - definiția confortului în locuința ta

 

Un spațiu multifuncțional, ușor de întreținut, deosebit prin simplitate sau prin detalii de design minimaliste, sofisticate, în completare cu elemente decorative aparte - când asta este ceea ce își dorește publicul, Diva Home deține răspunsurile potrivite.

Soluții practice de mobilare, de la DivaHome

 

Oricare ar fi stilul preferat, amprenta ce se dorește a fi pusă asupra spațiului care urmează să fie amenajat, publicul larg găsește pe divahome.ro modele interesante de mobilier pentru living, dining, bucătărie, dormitor, birou, hol, camera copilului, dar și pentru terase. Nu există limite în ceea ce privește opțiunile, întrucât portofoliul magazinului le înglobează pe toate: scaune și mese de diverse tipologii, tabureti, comode, canapele, fotolii, măsuțe de cafea, cuiere, paturi și pătuțuri, birouri de copii, dar și saltele sau articole suplimentare diverse, precum și decorațiuni (de tipul paravanelor, a rafturilor și etajerelor, mese gheridon).

Designuri inspirate de forme geometrice

 

Un stil ceva mai abstract, contemporan, dictează ca printurile pentru diferite obiecte din casă să fie cu și despre forme geometrice. Într-un decor cu nuanțe neutre, un model geometric poate contribui semnificativ de mult, atrăgând atenția spre o anumită zonă a încăperii.

Indiferent ce anume integrați în amenajarea casei, din multitudinea de trenduri enunțate că fiind principale anul acesta, contează ca astfel de alegeri să reprezinte și să rezoneze cu valorile voastre, cu preferințele și vibe-ul pe care îl emanați.

Articol recomandat de sport.ro
Scandal în Ungaria, după ce România i-a învins pe maghiari la Mondialul de hochei pe gheață: "E un clovn" | VIDEO
Scandal în Ungaria, după ce România i-a învins pe maghiari la Mondialul de hochei pe gheață: "E un clovn" | VIDEO

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ediția a doua a Festivalului Suflet de România a adus tot ce ne face bine pe Domeniul Regal Săvârșin
(P) Ediția a doua a Festivalului Suflet de România a adus tot ce ne face bine pe Domeniul Regal Săvârșin

În weekend, festivalul Suflet de România a oferit participanților ocazia să călătorească într-un sat atemporal, în vremea șezătorilor de altădată.

(P) Premieră SGR la East European Comic Con: prima colectare automată în cadrul unui eveniment de amploare
(P) Premieră SGR la East European Comic Con: prima colectare automată în cadrul unui eveniment de amploare

RetuRO, alături de organizatorul evenimentului, de TOMRA și Jerry’s Pizza, a organizat prima colectare automată a ambalajelor SGR în cadrul unui eveniment de mari dimensiuni, la East European Comic Con, desfășurat între 19 - 21 aprilie la Romexpo.

 

Cărămidă cu cărămidă, proiectul Grivița 53 prinde contur existențial. Dar mai e nevoie de ctitori...
Cărămidă cu cărămidă, proiectul Grivița 53 prinde contur existențial. Dar mai e nevoie de ctitori...

După opt ani, Grivița 53 – primul teatru construit de la zero de comunitate - începe să se vadă. Parterul teatrului, sala mare și etajul 1 sunt gata (la roșu), urmând ca până la sfârșitul lunii mai să fie finalizată integral structura.

Recomandări
Cea mai mare rețea de fraudă prin telefon din Europa a fost destructurată de Europol. Polițiștii au găsit 1 mil. € cash
Cea mai mare rețea de fraudă prin telefon din Europa a fost destructurată de Europol. Polițiștii au găsit 1 mil. € cash

Cea mai mare rețea de fraudă prin telefon din Europa a fost destructurată, anunță Europol și poliția germană. Au fost identificate 12 “call-centere” de unde europenii erau sunați și păcăliți sau amenințați să plătească sume de bani.

Intervenţie de urgenţă la Slănic pentru stabilizarea provizorie a străzii surpate. Anunțul autorităților
Intervenţie de urgenţă la Slănic pentru stabilizarea provizorie a străzii surpate. Anunțul autorităților

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Prahova a aprobat, vineri, realizarea unei intervenţii de urgenţă pentru stabilizarea provizorie a străzii 23 August din Slănic, surpată în urmă cu o săptămână.

„Profitorii de război sunt puţini, dar puternici”. Îngrijorat, Viktor Orban trimite săgeți către liderii europeni și SUA
„Profitorii de război sunt puţini, dar puternici”. Îngrijorat, Viktor Orban trimite săgeți către liderii europeni și SUA

Ungaria va fi nevoită să-şi sporească cheltuielile militare şi în anul următor dacă războiul din Ucraina se prelungeşte şi în 2025, ceea ce presupune reducerea fondurilor disponibile pentru alte cheltuieli.