Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Oricine poate calatori cu propriul tren inchiriat. Un om de afaceri a platit 40.000 de euro ca sa traverseze Romania singur

Embed:

Dupa modelul din aviatie, CFR Calatori inchiriaza trenuri in regim charter celor care vor sa mearga in vacanta in grupuri mari ori sa organizeze petreceri intr-un loc mai putin obisnuit.

"Sunt interesate firmele care organizeaza un asemenea eveniment si ele vand bilete. Cel mai mare pret pentru o asemenea comanda ajunge la cateva zeci de mii de euro", spune Alina Predescu, purtator de cuvant CFR Calatori.

In acest an, un tren charter a traversat Romania de la Curtici la Giurgiu. Pentru luxul de a avea in timpul calatoriei propriul tren, un om de afaceri din Israel a platit 40.000 de euro.

Orice garnitura de la CFR Calatori poate fi inchiriata. De pilda, pentru a avea propriul tren charter Bucuresti - Brasov, platiti in jur de 8.000 de euro pentru un drum dus - intors. Un astfel de tren are doua vagoane de dormit si un vagon restaurant in care incap in jur de 130 de persoane.

Rutele pe care circula cel mai des trenurile charter sunt intre Bucuresti si Valea Prahovei sau Bucuresti - Constanta. Spre litoral merg in special turistii care urmeaza sa ajunga la navele de croaziera.

In primele 6 luni ale anului, au fost inchiriate 16 trenuri in regim charter. Peste 1.000 de pasageri au platit aproape 150.000 de euro. Anul trecut au fost 26 de trenuri si 2.000 de calatori.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 7 Septembrie 2014
Citeste mai multe despre: CFR Calatori, trenuri, charter, preturi,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed