Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Germania si Austria angajeaza romani. Oferta de munca, salariile si ce conditii trebuie indeplinite

Embed:

Cand o usa ni se tranteste in fata, alte doua ni se deschid. La scurt timp dupa ce Spania a anuntat ca restrictioneaza accesul romanilor pe piata muncii, nemtii si austriecii ne cheama la ei.

O firma de recrutare din Timisoara cauta de zor macelari si oameni priceputi la fabricarea mezelurilor, care sa lucreze in Germania.

Vestea ca Germania isi deschide larg portile pentru muncitorii romani s-a raspandit iute. Pentru opt ore de transat carnea, macelarii harnici pot primi peste 1000 de euro. 300 de posturi sunt acum disponibile pentru ei.

Cei care se grabesc sa-si depuna CV-urile trebuie sa stie ca nu este deloc usor. Un macelar bun are nevoie de ani intregi de pregatire ca sa reuseasca sa transeze un porc in 15 minute.

O veste buna si pentru taietorii de lemne. Austriecii le transmit ca au nevoie de ei.

E vorba de 30 de locuri de munca. Conditiile puse de angajator sunt ca persoanele care aplica pentru aceste posturi este sa aiba cunostinte de limba germana nivel mediu si minimum 5 ani experienta.

Salariul este de 1200 de euro pe luna. Multi ar pleca de maine, dar se tem ca nu se vor intelege prea bine cu austriecii.

La inceputul acestei saptamani, vicecancelarul german, Philipp Roesler a declarat ca tara lui a facut o "grava eroare" atunci cand a hotarat sa amane deschiderea pietei muncii pana in 2011 pentru noile tari acceptate in Uniunea Europeana, adica si Romania.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 24 Iulie 2011
Citeste mai multe despre: slujbe,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed