Viata la indigo. Au aceeasi masina, aceeasi slujba, aceiasi copii. Povestea uimitoare a doua surori

Gemene

Caroline si Elizabeth s-au casatorit in aceeasi zi, in aceeasi biserica. Amandoua conduc acelasi model de masina, ce are aceeasi culoare, au absolvit facultatea cu aceeasi nota, au aceeasi slujba, si amandoua sunt insarcinate cu cel de-al doilea copil.

Daily Mail: Gemenele identice Caroline Paxton si Elizabeth Cooke au fost de cand se stiu de neseparat. Au fost nascute la doua patru minute una de cealalta, au mers la aceeasi gradinita, scoala generala, liceu, facultate si au primit aceleasi note cand au absolvit studiile. Si in timp ce sotii lor au acceptat o ceremonie dubla, ele s-au gandit mai departe: au mers impreuna si in luna de miere, iar viata la indigo a continuat pentru cele doua familii.

Caroline si Elizabeth seamana atat de mult, incat chiar sotii lor le-au confundat, sarutandu-si unul nevasta celuilalt... din greseala.

Cand erau adolescente, una dintre ele s-a dat drept cealalta pentru a pune punct unei relatii nedorite cu un baiat.

Acum, singurul lucru care le deosebeste este coafura: una are parul blond si mai scurt, iar cealalta este bruneta, cu parul lung.

Citește și
Chiang Mai
Ce vei face in ultima zi pe Pamant? 6 locuri unde poti scapa de Sfarsit
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Chiar daca pentru multi pare ciudata viata pe care o duc, spun ca nu ar putea trai una fara cealalta, si mai mult decat surori, ele sunt cele mai bune prietene. Se sfatuiesc, vorbesc si isi duc existenta una impreuna cu cealalta, fiind unite de o legatura unica.

(Sursa foto: Daily Mail via Cavendish Press)

BBC News: Opozitia georgiana protesteaza pentru a treia zi la Tbilisi Circa 300 de manifestanti, unii inarmati cu bastoane, au petrecut noaptea in fata sediului televiziunii georgiene, dupa confruntarile cu politia produse duminica. Fortele de ordine au folosit duminica gaze lacrimogene si gloante de cauciuc pentru a-i dispersa pe manifestanti, afirmand ca acestia i-au atacat pe politisti. La randul lor, protestatarii sustin ca fortele de ordine au provocat violentele.

Circa 6.000 de simpatizanti ai opozitiei au protestat si sambata in piata Libertatii din Tbilisi, la apelul miscarii de opozitie Adunarea Nationala, iar unii dintre ei au ramas peste noapte in fata sediului televiziunii publice. Opozitia cere plecarea lui presedintelui georgian, pe care il acuza pentru atitutinea autoritara.

The Guardian: The Guardian: Costul misiunii britanice in Libia ar putea ajunge pana la 1 miliard de lire La doua luni dupa inceperea bombardamentelor din Libia, costurile pentru Marea Britanie sunt estimate la mai mult de 100 de milioane de lire (115 milioane de euro), conform unor oficiali din Ministerul britanic al Apararii. Experti independenti considera insa ca aceasta estimare este mult inferioara costului real, Francis Tusa, editorul publicatiei Defence Analysis, apreciind ca, pana la sfarsitul lunii aprilie, operatiunile din Libia au costat in realitate circa 300 de milioane de lire (345 milioane de euro), iar costul creste cu cate 38 de milioane de lire (44 milioane de euro) saptamanal.

Comandantii militari britanici apreciaza ca operatiunile vor dura circa sase luni, estimarile de costuri variind intre 400 de milioane de lire si pana la 1 miliard de lire. Un alt analist militar intervievat de Guardian considera insa ca suma de 1 miliard de lire reprezinta o estimare maxima, reamintind ca operatiunea din Libia inlocuieste o parte a antrenamentelor armatei britanice, "care ar fi costat oricum".

The Telegraph: David Cameron va organiza o petrecere cu gratar in gradina, la Downing Street, pentru Barack Obama Intrebat de postul de televiziune ITV despre vizita de trei zile pe care "Barack", cum l-a numit Cameron, urmeaza sa o efectueze, incepand de marti in Marea Britanie, premierul a explicat ca va "avea numeroase subiecte de conversatie" cu acesta si ca "este, intr-adevar, bine sa se afle acolo, cu Michelle", sotia sa. Cameron a prevazut ca vor discuta "indelung" despre "Libia, Afganistan, probleme de securitate si prosperitate". "Cealalta problema care ne preocupa, pe Barack si pe mine, este sa ne asiguram ca vor exista locuri de munca pentru cetatenii nostri, facand sa functioneze comertul, economia noastra, si atacand datoria si deficitele noastre", a adaugat el.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Vizita pe teritoriul
Vizita pe teritoriul "celui mai secret loc" de pe Pamant. FOTO cu "Area 51"

Departamente fantoma ale Guvernului american, nave extraterestre si chiar Elvis Presley. Premiera tehnologica in Romania! Stirile ProTv de la ora 19:00 pot fi urmarite LIVE pe mobil, pe orice aparat care are conexiune la internet, abonament sau WI-FI.

Ce vei face in ultima zi pe Pamant? 6 locuri unde poti scapa de Sfarsit
Ce vei face in ultima zi pe Pamant? 6 locuri unde poti scapa de Sfarsit

Speculatiile privind Apocalipsa au nascut noi dezbateri in presa din intreaga lume. Jurnalistii de la Business Insider au alcatuit un top cu sase locuri, unde oamenii s-ar putea refugia in siguranta.

Procurorul procesului DSK, 
relatii cu 
familia Sarkozy
Procurorul procesului DSK, 
relatii cu 
familia Sarkozy

Dominique Strauss-Kahn a demisionat ieri din postul de director general al FMI si s-a angajat sa nu plece din New York. A aparut un nou martor in afacerea de la Sofitel si un procuror cu legaturi ciudate.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.