Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Deputatul Oana Niculescu-Mizil, pe tocuri la inundatii

Oana Niculescu-Mizil

Multi politicieni s-au grabit sa viziteze zonele afectate de inundatii si sa-i asigure pe oameni ca totul va fi bine. Printre acestia se afla si deputatul PSD, Oana Niculescu-Mizil, care a fost recent in comuna Borcea din judetul Calarasi.

Nimic neobisnuit pana aici, mai ales ca Oana Niculescu-Mizil este si presedinte al filialei PSD Calarasi. Conform informatiilor publicate pe pagina personala de Facebook, deputatul a fost in acea zona pentru a verifica rezistenta digului construit in comuna Borcea.

Oana Niculescu-Mizil

Potrivit sursei citate, "calarasenilor din Borcea le este teama ca digul ridicat in 1986 si care a tinut Dunarea in frau pana acum patru ani sa nu cedeze la inundatii."  Parlamentarul mai afirma ca "statul este nevoit sa plateasca pentru fiecare casa sinistrata suma de 10.000 euro, si, dupa un simplu calcul, concluzia este ca digul poate fi reparat cu mult mai putin decat atat, iar casele pot fi in siguranta."

Oana Niculescu-Mizil

Putin mai "deosebita" este insa tinuta de lucru cu care deputatul Oana Mizil a ales sa viziteze casele inundate, digul si lucrarile de constructii.

Oana Niculescu-Mizil

Imbracata cu o rochie de vara, ochelari "americani" de soare si ... pantofi cu toc, Oana Niculescu-Mizil a efectuat o vizita de lucru in mijlocul muncitorilor si a inspectat gospodariile inundate.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 9 Iulie 2010
  • Oana Niculescu-Mizil
  • Oana Niculescu-Mizil
  • Oana Niculescu-Mizil
  • Oana Niculescu-Mizil
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed