Traian Basescu a dansat tiganeste, la Festivalul romilor de la Costesti!

Ultimul update: Marti 16 Octombrie 2012 04:25
Data publicarii: Marti 08 Septembrie 2009 00:00
Categorie: Politic
Traian Basescu, romi

A fost harmalaie, marti, la Costesti, in Valcea, unde 5.000 de romi, s-au adunat de Sfanta Maria, protectoarea lor, si au dat un chef monstru, ca de obicei.


Anul acesta, s-au trezit insa vizitati de presedinte. Traian Basescu a vrut sa fie si el la petrecere si s-a intretinut mai tot timpul cu auto-intitulatul rege Cioaba, in timp ce prima doamna a fost imbracata de gazde cu o fusta traditionala si a primit si un banut din aur. "Sa-ti poarte noroc!", i-au spus tigancile, care au si pupat-o cu foc. 

Misiune grea pentru angajatii Serviciului de Paza si Protectie, cand delegatia prezidentiala si-a facut aparitia pe campul de la Costesti, in mijlocul a mii de romi. Toata lumea dadea din coate sa ajunga la presedinte si la sotia lui.

Cum il stiau mare amator de dans, tiganii n-au ratat momentul. L-au convins pe presedinte sa urce pe scena si sa se prinda-n hora lor.

De ziua ei, Maria Basescu a primit in dar o fusta lunga, tiganeasca, asortata cu un batic traditional, dar si o mahmudea, adica o moneda de aur. Cadoul i-a fost pregatit, ad-hoc, de sora autoproclamatului rege Cioaba, Luminita.

Dupa o ora, toata lumea a poftit la masa. In timp ce seful statului manca, invitat la masa lui Cioaba, o alta personalitate i-a vizitat pe romi. "Elvis" le-a facut o surpriza in limba tiganeasca.

Inainte de plecare, Traian Basescu a vrut neaparat sa le transmita un mesaj celor prezenti: "Ca sef al statului, va cer sa va trimiteti copiii la scoala, sa nu fie ca si cu generatiile trecute".

Iar in final, a primit cadou cateva carti de poezie scrise de Luminita Cioaba, o Biblie si un banut de argint, cu insemne regale.

Tiganii au ramas insa in continuare sa petreaca, de hramul protectoarei lor, Sfanta Maria. Gratarele au sfarait aproape toata ziua, iar romii s-au falit cu vinuri si masini scumpe.

Basescu vrea sa primeasca de la Dacia un SUV rosu!

Basescu vrea sa primeasca de la Dacia un SUV rosu!

FULLSCREEN
Traian Basescu a dansat tiganeste, la Festivalul romilor de la Costesti!
  • /

Sursa: Mediafax

Tudorel Toader

După ce a anunțat schimbările în justiție, ministrul Tudorel Toader a intrat în concediu

Emmanuel Macron vine joi în România. Programul vizitei

USR "condamnă ferm" propunerile de modificare a legilor justiţiei

Mihai Tudose

Surse: Ministrul Tudorel Toader, convocat la Guvern de premierul Tudose

Platforma România 100: Independenţa justiţiei va fi grav afectată

PNL, despre schimbările în justiție: Ne vom lupta cu toate armele