Ipoteza sinuciderii omului de afaceri Costel Comana, confirmata dupa autopsie. Trupul neinsufletit va fi adus in tara

×
Codul embed a fost copiat

Ipoteza sinuciderii in cazul romanului Costel Comana se confirma. Medicii legisti din Costa Rica au facut deja autopsia cadavrului si au exclus alte variante privind decesul milionarului din Brasov.

Barbatul, aflat in top 300 cei mai bogati romani, a fost gasit fara suflare in toaleta avionului care zbura din Columbia spre Costa Rica. Costel Comana avea in Romania afaceri in domeniul feroviar si controla societatea Regiotrans, vizata de o ancheta de coruptie. Costel Comana avea 53 de ani si o avere estimata la 30 de milioane de euro.

Costel Comana este surprins de camerele de supraveghere ale aeroportului in timp ce se indreapta spre poarta de imbarcare. O ora mai tarziu, autoritatile coboara din aeronava trupul neinsufletit al milionarului brasovean, pe aeroportul San Jose, din Costa Rica. Cinci barbati, insotiti de agentii de securitate ai aeroportului, aseaza cadavrul in masina de medicina legala. Este finalul unui zbor care a insemnat moartea lui Costel Comana.

Omul de afaceri roman a plecat miercuri dimineata din Brazilia, cu destinatia Costa Rica. De altfel, presa sud-americana scrie ca omul de afaceri ar mai fi facut o vizita in Columbia, alaturi de iubita lui, in urma cu o luna.

Aeronava de linie a facut o escala la Bogota, Columbia, apoi si-a continuat drumul. Pe timpul zborului care a durat o ora, ceva rau s-a intamplat.

Citește și
flaviu cernescu
Un roman sfideaza moartea pe marginea barajului Vidraru. Ce scrie presa britanica despre "Dragonul din Banat". VIDEO
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Costel Comana a devenit foarte nervos si agitat, iar femeia care il insotea l-a urmarit ingrijorata.

S-a dus la baie in nenumarate randuri, ultima oara cu vreo zece minute inainte de aterizarea avgionului la San Jose. Nu a mai iesit de acolo si s-a dus sa vada ce se intampla. A gasit usa toaletei blocata, numai ca acest sistem de securitate e o bagatela pentru orice insotitoare de zbor care a deschis cu un simplu pix usa de la toaleta. Inauntru aveau sa descopere trupul neinsufletit al omului de afaceri roman, Costel Comana. S-a dat alarma si pe aeroportul din San Jose. Aeronava a fost indrumata catre un terminal izolat, politia a intrat in scena, iar pasagerii au fost debarcati de urgenta catre aeroport.

Moartea, pe care autoritatile din Columbia o trateaza ca pe o sinucidere, este ciudata. Costel Comana era pe drum spre un prieten de-al sau, milionarul Cornel Tabacaru, si ar fi urmat sa puna la punct detaliile unei noi afaceri in America de Sud.

Asadar, Comana isi facea planuri de viitor. Se afla de un an de zile in Brazilia, unde se stabilise dupa o interventie chirurgicala la coloana.

Prieten: "O luna de zile a stat in pat imobilizat, nu s-a putut misca, si a zis ok, mi-a recomandat doctorul sa ma bucur de cat mai mai ramas din viata sa ma bucur de ea, drept urmare ma voi muta undeva unde e cald si bine."

Presa din Costa Rica a prezentat initial cazul mortii romanului ca pe un caz de trafic de droguri esuat. Barbatul ar fi fost caraus, iar cocaina inghitita in capsule i s-ar fi revarsat in stomac, ucigandu-l.

Cristi Pascu, prieten apropiat al milionarului: "Daca venea cineva si imi spunea ca ocazional a consumat l-as fi crezut, dar ca si caraus, pentru mine e imposibil. Un om care atatia bani sa se apuce sa faca carausie cu droguri?"

Fals, au spus si autoritatile, care au explicat ca barbatul a fost gasit strangulat.

Marisel Rodriguez, politia din Costa Rica: "Persoana care il insotea ne-a spus ca se aflau intr-o excursie de doua zile. Au mai intrat in Costa Rica si pe 1 februarie, au stat doua zile, dupa care s-au intors in Brazilia. Ea ne-a spus ca se aflau in vacanta prin mai multe tari din America Latina si ca apoi urma sa se intoarca in Romania."

Cei doi aveau asupra lor 11.000 de euro, bani pe care, potrivit femeii care il insotea pe Comana, urma sa ii cheltuiasca in timpul scurtei vacante in Costa Rica.

Costel Comana se indrepta spre amicul sau milionarul Cornel Tabacaru si ar fi trebuit sa puna la punct detaliile unei noi afaceri in America de Sud. Asadar, Comana isi facea planuri de viitor. Se afla de un an de zile in Brazilia, unde se stabilise dupa o interventie chirurgicala la coloana.

Cristi Pascu, prieten apropiat al milionarului: "O luna de zile a stat in pat imobilizat, nu s-a putut misca, si a zis ok, mi-a recomandat doctorul sa ma bucur de cat mai mai ramas din viata sa ma bucur de ea, drept urmare ma voi muta undeva unde e cald si bine."

Trupul neinsufletit al omului de afaceri brasovean va fi adus in tara. 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Ce salariu are seful Serviciului Roman de Informatii
Ce salariu are seful Serviciului Roman de Informatii

Directorul Serviciului Roman de Informatii are un salariu in valoare de putin peste 1.000 de euro pe luna, potrivit datelor centralizate de ZF din declaratii de avere.

Un roman sfideaza moartea pe marginea barajului Vidraru. Ce scrie presa britanica despre
Un roman sfideaza moartea pe marginea barajului Vidraru. Ce scrie presa britanica despre "Dragonul din Banat". VIDEO

Acrobatul roman Flavius Cernescu cucereste Marea Britanie cu abilitatea sa de a merge pe monociclu la inaltimi ametitoare.
 

Un roman face bani dintr-un vechi mestesug: vinde ciorapi si caciuli de lana in Europa. Povestea baiatului din Rosia Montana
Un roman face bani dintr-un vechi mestesug: vinde ciorapi si caciuli de lana in Europa. Povestea baiatului din Rosia Montana

Intr-o zona saraca, asa cum este Rosia Montana, unde locurile de munca sunt ca si inexistente, un tanar de 22 de ani face bani dintr-un vechi mestesug: vanzarea produselor din lana.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.