Mana gigant, femeia cu cea mai lunga barba, cel mai mare nas si altele!

Cathie Jung

Priviti ca ciudatenii ale naturii si marginalizati de societate cei zece oameni din galeria foto alaturata au in spatele lor o poveste incredibila, care ii face unici in lume!


1. Cathie Jung are cea mai mica talie din lume: numai 38 de cm. "Regina corsetelor", dupa cum s-a autointitulat, a ajuns la o asa performanta dupa ce ani de-a randul si-a tinut talia stransa si infasurata. Visul ei este sa doboare recordul lui Ethel Granger, care a avut o talie de numai 33 de centimetri.

2. Lui Hua are cea mai mare mana din lume, degetul policar masurand 26 de cm. Barbatul sufera de o boala rara numita macrodactilia. Acesta a fost operat in Shanghai in 2007, iar o a doua operatie pentru micsorarea mainii urmeaza sa aiba loc.

3. Annika Irmler are cea mai lunga limba din lume; aceasta masurand aproape 7 cm. Adolescenta a ajuns in Cartea Recordurilor dupa ce le-a demonstrat membrilor juriului ca poate manca foarte repede o inghetata, cu ajutorul limbii foarte lungi.

Citește și
unghii
Cele mai lungi unghii din lume!
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

4. Lee Redmond a fost detinatoarea celor mai lungi unghii... asta pana sa le piarda intr-un accident de masina. Lee, din Utah, nu isi mai taiase unghiile din 1979, lungimea lor totala ajungand la 8,65 m. Pana in februarie 2009.

5. Radhakant Baijpai are cel mai lung par din urechi, masurand aproape 25 de cm. Nu l-a mai tuns din 2003, iar acum asteapta ca reprezentantii Guiness sa vina sa ii ofere premiul cel mare - un titlu in faimoasa carte.

 6. Svetlana Pankratova are cele mai lungi picioare din lume, masurand 132 de centimetri. Insa acest titlu de Guiness Book aduce dupa el si o corvoada. Svetlana isi gaseste foarte greu incaltari pe masura ei, pentru ca poarta numarul 46.

7. Mehmet Ozyurek, din Turcia are cel mai mare nas din lume, care masoara 8,8 cm.

8. Devendra Harne and Pranamya Menaria are cele mai multe degete. La maini 12 si la picioare 13, in total 25.

9. Frank Ames are cel mai lung par din spranceana - aproape 10 cm. A vrut sa intre neaparat in Guiness Book, numai ca titlul nu exista, astfel ca i-a chemat pe reprezentanti si a intrat astfel in faimoasa carte.

10. Vivian Wheeler este femeia care are cea mai lunga barba din lume. "Minunatia" masoara aproape 30 de cm. Suferind de o boala la glanda tiroida, Vivian era nevoita sa se rada mai ceva ca un barbat, insa din 1993 a decis sa renunte la barbierit si astfel si-a facut loc in Cartea Recordurilor.

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Se poarta unghiile de dimensiuni XXL, colorate excentric
Se poarta unghiile de dimensiuni XXL, colorate excentric

Aviz pasionatelor de manichiura! Aveti "mana libera" sa le impodobiti cu modele 3D: flori, elemente geometrice si chiar figura personajului preferat din desenele animate.

Cele mai lungi unghii din lume!
Cele mai lungi unghii din lume!

Or fi ele unghiile lungi un trend, dar nici chiar asa!

Recomandări
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului.
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului. "Lansarea atâtor rachete şi drone va primi un răspuns"

Cabinetul de război din Israel a luat decizia de a riposta "clar şi puternic" împotriva Iranului pentru atacul cu rachete şi drone de sâmbătă seara, informează postul de televiziune israelian Canal 12, citat de The Times of Israel.

Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”
Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat
România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat

Valul de căldură din ultimele zile aduce, dincolo de bucuria verii, și vești proaste, mai ales pentru agricultori. Rezerva de apă din sol, și așa puţină, după o iarnă fără zăpadă, este din ce în ce mai scăzută.