Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Adio, Whitney Houston. Kevin Costner: Candva am fost "bodyguard-ul" tau, acum ai plecat prea repede

Embed:

O lume intreaga s-a despartit sambata de diva care altadata domina topurile muzicale. Familia artistei a insistat ca funeraliile din oraselul natal sa fie strict private.

Singura concesie facuta admiratorilor a fost transmisia in direct, la televizor si pe internet, a ceremoniei. Nasa de botez a lui Whitney, nimeni alta decat Aretha Franklin, a cantat alaturi de Stevie Wonder.

"Cea mai mare iubire dintre toate" - este unul dintre cele mai populare cantece ale lui Whitney Houston, pe care l-au dedicat acum fanii. Au venit in numar mare in ultimele zile, ca sa aprinda lumanari si sa lase flori, baloane si mesaje de adio. Intr-o vitrina, o pereche de sandale pe care le-a purtat candva diva pop erau expuse ca niste obiecte de cult.

Dar politia le-a cerut admiratorilor lui Whitney sa nu vina sambata la biserica New Hope, din orasul natal al artistei, situat in apropiere de New York. Deja accesul pe strazile spre biserica din caramida rosie, unde ea canta gospel cand era copil, fusese blocat cu bariere metalice.

Slujba a fost oficiata de pastorul care a cununat-o pe Whitney Houston in 1992 cu cantaretul R&B, Bobby Brown. Cei doi au divortat in 200,7 dar, in ciuda relatiilor turbulente din trecut, fostul sot

a fost totusi prezent

. Si-a anuntat, de asemenea, prezenta Clive Davis, producatorul, mentorul si cel care a incercat s-o mentina pe Whitney pe linia de plutire, cand se lupta cu dependenta de droguri si alcool.

Pe de alta parte, se speculeaza intens pe tema testamentului divei, intocmit imediat dupa divort, care o face pe fiica ei principala mostenitoare. Se estimeaza ca numai anul acesta vanzarile de discuri i-ar putea aduce 10 milioane de dolari.

Prietenul apropiat al lui Whitney, Marvin Winans, a rostit discursul de comemorare.

In acelasi timp, au aparut speculatiile referitoare la testamentul artistei. Se stie ca Whitney l-a intocmit imediat dupa divortul de Bobby Brown, in 2007. Cea mai mare parte a averii ii revine fiicei, Bobbi Kristina, care va mosteni banii proveniti din vanzarea discurilor mamei sale.

Spre deosebire de Michael Jackson, cantareata nu isi compunea melodiile, ceea ce inseamna ca sumele vor fi mai mici. Anul acesta, va fi vorba estimativ de 10 milioane de dolari, fata de cele 170 de milioane incasate numai anul trecut de familia Jackson.

Cel mai mare hit al lui Whitney, "I Will Always Love You", a fost scris de Dolly Parton, care primeste 8 centi de fiecare data cand melodia este difuzata la radio.

In vara va fi lansat ultimul film al lui Whitney - "Sparkle" - remake-ul unei pelicule din anii '70, inspirat din povestea grupului The Supremes. Artista inregistrase si doua melodii pentru coloana sonora.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 18 Februarie 2012
Citeste mai multe despre: Whitney Houston, inmormantare, decese,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed