Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

A batut cuie in perete, apoi a pus ata neagra printre ele. Rezultatul exceptional are peste 28 de milioane de vizualizari

cuie

Este incredibil ce a reusit sa faca acest tanar artist folosindu-se de 13.000 de cuie, 24 de kilometri de sfoara si o tona de talent. Pentru a realiza acest portret, Zenyk a avut nevoie de mai bine de 200 de ore de munca migaloasa.

Zenyk Palagniuk este un tanar artist ucrainean care locuieste acum in Dallas. El s-a folosit de toata maiestria din dotare pentru a realiza portretul unui barbat folosindu-se de doar trei elemente: sfoara, cuie si o bucata de placaj alb.

 

Artist Zenyk Palagniuk spent 200 hours to wrap 24 kilometers (15 miles) of thread around 13,000 nails to create this amazing portrait. (Filmed by Vova Zagranovsky) http://bit.ly/1KJoGTo

Posted by My Modern Met on 21 Martie 2016

Clipul in care Zen este filmat de un amic in timp ce realizeaza opera de arta a strans 28.000.000 de vizualizari in doar o saptamana de cand a fost postat pe pagina My Modern Met. Acesta a fost distribuit de peste 350.000 de ori, primind 288.000 de like-uri si 27.000 de felicitari pentru munca depusa. Cea mai utilizata expresie in comentarii a fost “he nailed it”, sintagma ce exprima reusita. Nail inseamna cui in limba engleza si este un apropos la materialele folosite.

Zenyk Palagniuk


 

 

Sursa: Facebook.com, Data publicarii: 28 Martie 2016
Citeste mai multe despre: opera de arta, arta, portret, tablou, cuie, sfoara, placaj, Zenyk Palagniuk,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed