Adrian Minune, acuzat de favorizarea infractorului. Risca 7 ani de puscarie

×
Codul embed a fost copiat

Luni, politistii l-au invitat la discutii pe Adrian Minune. La fel ca si amicul sau Florin Salam, cantaretul este considerat martor intr-un dosar de tentativa de omor.

Minune dezmite insa informatia si spune ca nu a fost la audieri, "ci in vizita, la niste prieteni".

Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adrian Minune, a ajuns la Politia Capitalei in jurul orei 14 si a discutat cu politistii timp de aproape o jumatate de ora. Anchetatorii voiau sa afle detalii despre noaptea in care un individ a fost injunghiat intr-un club din Capitala.

Minune si Salam s-ar fi aflat la o masa impreuna cu alte persoane cand a survenit incidentul. Adrian Minune a fost insa retinut in declaratii, pe care le-a facut de altfel doar verbal.

Minune le-a declarat politistilor ca a fost in acea seara in clubul in care s-a petrecut incidentul. Nu isi mai aduce aminte cu cine si ce s-a intamplat.

Citește și
Adrian Minune
L-au calcat hotii pe Adrian Minune!
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

De altfel, de amnezie sufera si Florin Salam, un alt cantret de manele audiat in acest dosar. Nici acesta nu mai stie ce s-a intamplat in acea noapte si cu cine a fost la masa, in restaurant. Daca vor fi gasiti vinovati si vor fi condamnati de justitie pentru favorizarea infractorului, cei doi risca pana la sapte ani de puscarie.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Adrian Minune, amendat dupa ce a fost pradat
Adrian Minune, amendat dupa ce a fost pradat

Pagubitul Adrian Minune a devenit si amendatul Adrian Minune dupa ce hotii i-au spart casa si i-au furat o geanta plina cu bijuterii.

L-au calcat hotii pe Adrian Minune!
L-au calcat hotii pe Adrian Minune!

UPDATE: Adrian Minune nu se mai intreaba cine i-a furat inima, ci, incepand de luni, cine i-a intrat pe furis in casa. Cantaretul a fost vizitat duminica noapte de trei indivizi mascati, care i-au furat bunuri in valoare de 20 de milioane de lei.

Adrian Minune, acuzat de fals in declaratii. Manelistul risca inchisoarea
Adrian Minune, acuzat de fals in declaratii. Manelistul risca inchisoarea

UPDATE - "Au, averea mea!" sau, mai rau,"Au, libertatea mea!" - acestea ar putea sa fie fara probleme urmatoarele hituri ale vestitului Adrian, candva Copilul Minune.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.