Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Rezultate Bacalaureat 2012 Brasov

Bacalaureat, supraveghere video

Stirileprotv.ro va va tine conectati in timp real cu toate rezultatele de la Bacalaureat 2012 din toate judetele. Aici poti afla ce au facut copiii sau prietenii tai, care judet a fost lider pe tara, dar si cati elevi trebuie sa dea si la toamna.

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat din judetul Brasov este de 49,8 la suta, cele mai multe note incadrandu-se intre 7.00 si 8.00, rata de promovabilitate fiind mai mare fata de anul trecut cu circa cinci puncte procentuale.

Portalul EDU.RO a inceput sa publice deja primele REZULTATE ONLINE pentru examenul de Bacalaureat 2012. Acestea vizeaza competentele la limba si literatura romana.

Procentul de promovabilitate, conform ISJ, este de 61,8%

De asemenea, site-ul nostru va ofera cele mai noi informatii si stiri despre rezultatele la Bacalaureat 2012.

Startul la examenul de BAC 2012 a fost dat inca din luna mai a acestui an. In data de 28 mai, candidatii se inscriau la prima sesiune, pentru ca greul sa inceapa la data de 11 iunie cu proba orala la limba romana.

Dupa ce au trecut si prin probele la limba materna, evaluarea competentelor digitale si lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, elevii s-au lovit incepand cu 2 iulie de probele care au transformat acest examen in cel mai greu din invatamantul romanesc, dupa rezultatele de anul trecut in care foarte multi copii nu au reusit sa promoveze.

Dupa ce emotiile examenelor au incetat, au aparut alte emotii, mai mari, mai intense. Cele ale rezultatelor, pe care Stirileprotv.ro vi le va prezenta in timp real, din toate judetele Romaniei, imediat cum ele vor fi publicate oficial.

Toate rezultatele de la Bacalaureat 2012 Judetul Brasov pot fi vazute AICI.

 

Sursa: StirilePROTV, Data publicarii: 8 Iulie 2012
Citeste mai multe despre: Rezultate Bacalaureat 2012, Brasov,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed