Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Barbat de 47 de ani, rapus de o bacterie dupa o operatie reusita. Al doilea astfel de caz la Bagdasar Arseni in ultimele luni

Embed:

Drama intr-o familie din comuna Boteni, Arges. Capul familiei, un barbat de 47 de ani, a murit in Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti rapus de o bacterie.

In urma unei cazaturi, omul suferit un traumatism la coloana cervicala si a fost dus la Bucuresti pentru operatie. 

Sotia pacientului, care i-a stat tot timpul alaturi, povesteste ca operatia la coloana a decurs foarte bine si parea ca recuperarea va fi rapida. Dar, pe neasteptate, dupa cateva zile, pacientul a facut febra mare si diaree, semn al unei infectii masive.

Au urmat zile lungi de chin si, dupa cinci saptamani de suferinta omul a murit. In tot acest timp, nimeni nu i-a explicat sotiei ce se intampla. Abia dupa deces, familia a aflat din documentele medicale ca barbatul se infectase cu clostridium dificile, iar bacteria i-a fost fatala barbatului.

Pana la 47 de ani, Aurelian Iosifescu nu a avut niciodata nevoie de spital sau doctori. Dar, in urma cu o luna si jumatate a cazut dintr-o remorca in care incarca fân. S-a lovit la coloana vertebrala si asa a ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti.

Operatia a reusit, iar barbatul era sigur ca se va intoarce repede acasa. Dar, dupa doua zile, au aparut problemele.

Pacientul fost tratat cu antibiotice, dar fara efect. Dupa cinci saptamani a murit la terapie intensiva. Documentele medicale arata si cauza: infectie cu clostridium difficile.

La 77 de ani, mama barbatului traieste o drama cumplita, in urma cu doua luni si-a ingropat sotul. Acum si-a dus si fiul la groapa. Nu si-ar fi imaginat vreodata ca baiatul ei va fi rapus de o bacterie.

Acesta este al doilea deces din ultimele luni cauzat o infectie post operatorie la spitalul Bagdasar Arseni. Reprezentantii spitalului nu au formulat inca un punct de vedere oficial dar inspectorii sanitari sunt in control la aceasta unitate.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 7 Martie 2017
Citeste mai multe despre: bacterie, malpraxis, deces,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed