Adolescent de 16 ani, in stare critica dupa ce s-a electrocutat in timp ce isi facea un selfie. Are arsuri pe 90% din corp

Ultima actualizare: 10-03-2017 06:52

Caz socant in Parcul Herastrau din Capitala. Un adolescent de 16 ani a suferit arsuri pe 90% din suprafata corpului, dupa ce s-a electrocutat.

Baiatul se urcase pe un pod de cale ferata ca sa-si faca un selfie. 

Copilul, care a fost electrocutat dupa ce a ajuns in apropierea cablurilor de 27.000 de volti care alimenteaza locomotivele, a fost intubat si transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, a precizat Daniel Vasile.

Raluca Alexandru, purtator de cuvant Spitalul Grigore Alexandrescu: "E foarte grav, sunt zone carbonizate, a fost bagat de urgenta in sala de operatie, dar sunt sanse minime, este intubat, ventilat."

In zona respectiva, din imediata apropiere a Parcului Herastrau, au mai avut loc astfel de accidente, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov.

In 2015, doi tineri au fost electrocutati cand au traversat acelasi pod CFR, atingand firele de contact, iar in 2012 un alt tanar si-a pierdut viata in urma unui incident asemanator.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO