Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ultima aparitie publica a Regelui Mihai, 19 noiembrie 2014, cand si-a sarbatorit ziua si l-a primit pe Klaus Iohannis. VIDEO

regele Mihai si Klaus Iohannis

Regele Mihai a iesit pentru ultima data in public pe data de 19 noiembrie 2014, zi in care si-a serbat ziua de nastere - 93 de ani, dar si onomastica.

Atunci, regele a iesit in balconul Palatului Elisabeta pentru a-si saluta musafirii veniti sa-i spuna "La Multi Ani!"

Regele Mihai a iesit in balconul Palatului Elisabeta, alaturi de principesa mostenitoare Margareta si de principele Radu. Acestia au salutat multimea in timp ce fanfara "Muzica Reprezentativa a Armatei" a interpretat Imnul Regal.

Dupa acest moment simbolic, Majestatea Sa l-a invitat la pranz pe presedintele ales, Klaus Iohannis. Aceasta a fost prima intalnire intre Regele Mihai si Klaus Iohannis.

De altfel, pentru prima data in istorie, Majestatea Sa a avut o astfel de intalnire la Palatul Elisabeta cu un presedinte ales, la doar 3 zile de la momentul votului prin care poporul a decis cine-i va fi conducatorul.

La pranzul regal, discutiile au fost si in romana dar si in limba germana. Radacinile comune ale amandurora au facut ca aceasta intalnire sa fie un arc peste timp.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 2 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Regele Mihai, Klaus Iohannis, ultima aparitie,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed