Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Scandalul dintre Cristian Cioaca si parintii Elodiei continua. "N-a putut sa ma priveasca in ochi"

Embed:

Intalnire cu scantei la Judecatoria Pitesti, intre politistul Cristian Cioaca si mama Elodiei. Motivul a fost stabilirea persoanei care trebuie sa reprezinte interesele copilului in procesul de furt intre soti.

Baietelul, in varsta de 7 ani, ar trebui sa mosteneasca o parte din averea mamei sale, care a fost luata in mod abuziv de Cioaca, sustin rudele Elodiei.

Cristian Cioaca insista ca Patrik sa fie reprezentat in fata instantei de sora lui, pe motiv ca ea este cea care il ajuta cu cresterea copilului.

Acesta propunere a fost deja refuzata de Curtea de Apel Brasov, dar politistul nu are alta varianta.

Mama avocatei disparute se opune si sustine ca ar fi absurd ca sora lui Cioaca sa vorbeasca in numele baietelului, aruncand in acelasi timp acuzatii grave la adresa ei.

In schimb, avocata familiei Ghinescu a propus ca interesele copilului sa fie aparate de fratele Elodiei.

Dupa ce si-a sustinut pozitia in fata judecatorilor, Cristian Cioaca a plecat pe usa din dos, refuzand sa dea ochii cu presa.

Ramane ca instanta sa decida, in cursul zilei de miercuri, cine poate reprezenta mai bine interesele copilului in fata Curtii de Apel Brasov, care judeca dosarul de furt intre soti.

Mama Elodiei a povestit ca, in timpul intalnirii, Cristian Cioaca nu a indraznit sa o priveasca in ochi si ca, de altfel, de la disparitia Elodiei, privirile lor nu s-au mai intalnit.

In schimb, avocata femeii, buna prietena de-a Elodiei, sustine ca politistul a fixat-o amenintator atunci cand a intrat in sala de judecata.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 13 Iunie 2012
Citeste mai multe despre: Elodia Ghinescu, Cristian Cioaca,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed