Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Presa britanica despre Bivolaru: "Guru din Romania, retinut la Paris, pentru ca ar fi facut sex cu 1000 de virgine"

Gregorian Bivolaru

Anuntul ca liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost arestat a ajuns si in presa internationala. Daily Mail a relatat povestea romanului, numindu-l "un guru in yoga".

Publicatia britanica scrie ca Bivolarul, gurul care a incercat sa faca sex cu peste 1.000 de virgine pentru a "atinge un inalt nivel spiritual", a fost arestat la Paris.

Gregorian Bivolaru, in varsta de 64 de ani, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare in 2013 si de atunci a fugit de autoritatile romane. In momentul in care a fugit din tara el era acuzat ca intretinuse relatii sexuale cu o minora, mai scrie Daily Mail.

Bivolaru, care a inceput sa practice yoga la varsta de -17 ani, a facut sex cu fete virgine si care aveau pana in 15 ani, continua publicatia britanica.

Romanul a fost fondatorul "Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut" si a ajuns in atentia autoritatilor pentru discursurile publice in care incuraja sexul in grup cu minore.

In prezent, Bivolaru este in custodia autoritatilor franceze.

Daily Mail mai scrie si despre una dintre victimele lui Bivolaru, Agnes Arabela Marques, care locuieste in prezent in Portugalia. Ea a avut o relatie cu gurul yoga cand avea doar 15 ani.

Agnes Arabela Marques

"Bivolaru mi-a spus ca daca fac sex cu el atunci o sa ating un nivel spiritual superior. In apartamentul lui erau mereu fete care urmau sa intretina relatii intime cu el", a povestit femeia, potrivit Daily Mail.

"Fetele locuiau cateva zile in apartament, iar dupa ce plecau ele, altele le luau locul. Obisnuia sa ne spuna ca nu este benefic ca partenerii sa locuiasca impreuna pe perioade lungi. Era fascinat de un mit indian conform caruia daca un barbat facea sex cu 1.000 de virgine, atunci el ar fi atins un nivel spiritual incredibil. Stia ca fetele sunt minore, pentru ca inainte de-a le alege se interesa de fiecare in parte", a mai spus femeia.

Gregorian Bivolaru, arestat la Paris, a fost plasat in detentie provizorie in asteptarea unei audieri pentru a fi predat Romaniei, unde acest fondator al unei secte este acuzat de pedofilie.

Fondator al sectei controversate MISA (Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut), Bivolaru a fost condamnat in absenta in 2013 de justitia romana la sase ani de inchisoare pentru agresiune sexuala asupra unei minore, acuzatie pe care el o respinge.

Inscris pe lista de "most wanted" (cei mai cautati) a Europol, Bivolaru a fost arestat in nord-vestul capitalei franceze, potrivit unei surse din politie. Fiecare tara din Uniunea Europeana poate introduce doua nume in acest fisier vizibil pe internet, noteaza AFP. De exemplu, acolo figureaza Salah Abdeslam, acuzat de participare la atentatele din 13 noiembrie la Paris.

Gregorian Bivolaru, care a fugit de mai multi ani din tara, "a putut beneficia"de "numeroase ramificatii" si "sprijin" in toata aceasta perioada datorita adeptilor MISA, potrivit unor surse din politia franceza.

MISA incurajeaza in special practica yoga si a facut furori in Europa unde si-a creat "ashramuri". Ea provoaca polemici si unii membri sau centre au facut obiectul unor anchete ale politiei in Europa, mai ales pentru suspiciuni de prostitutie, respinse de organizatie.

Inculpat in 2004 in Romania pentru relatii sexuale cu minora si trafic de minori, el a fugit si a fost arestat in Suedia in 2005. Dar aceasta tara a refuzat sa-l extradeze si i-a acordat statutul de refugiat politic, considerand ca el a fost lipsit de dreptul la un proces echitabil in Romania. D

 

Sursa: Daily Mail, Data publicarii: 5 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Gregorian Bivolaru, Daily Mail, ancheta,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed