Scandalul Marian Godina. Iohannis a semnat decretul de incheiere a raporturilor de serviciu pentru chestorul Ioan Aron

Ultima actualizare: 08-03-2016 07:06
Marian Godina

Klaus Iohannis a semnat decretele pentru incetarea raporturilor de serviciu cu MAI ale sefului Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Brasov, chestorul Ioan Aron, si fostului sef adjunct al Politiei Romane, chestorul Florentin Robescu.

Pe 2 martie, chestorul Florentin Robescu, fost sef adjunct al Politiei Romane, a fost audiat la Inalta Curte de Casatie si Justitie in calitate de martor in dosarul de coruptie al fostului comisar sef al BCCO Alba Iulia Traian Berbeceanu.

In februarie, seful IPJ Brasov, chestorul Ioan Aron, si-a inaintat, la revenirea din concediu, raportul de pensionare Inspectoratului General al Politiei Romane.

O echipa de control a efectuat verificari la Brasov in cazul sesizarilor facute de agentul-sef Marian Godina care acuzase interventii in afara cadrului legal ale unor sefi ai sai, in sensul favorizarii unei persoane ce fusese sanctionata contraventional.

Seful statului a semnat vineri si decretele privind incetarea raporturilor de serviciu cu MAI ale chestorilor de politie Gheorghe Popa si Liviu-Catalin Butunoi-Radu.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO