Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Naarghita a fost inmormantata astazi. Portretul artistei care l-a fermecat pe Raj Kapoor. VIDEO

Embed:

Naarghita regina muzicii indiene a plecat in lumea dreptilor in ropote de aplauze, ca dupa un concert reusit. Publicul pe care l-a fascinat acum cateva decenii a tinut sa ii prezinte joi un ultim omagiu.

Cea care a uimit trei continente cu talentul ei ne-a parasit trista, pentru ca, dupa o viata in glorie, finalul a gasit-o in saracie si anonimat.

A iubit scena, a iubit spectacolul si a trait pentru momentele in care era apreciata. Aplauzele au fost viata ei. Le-a primit si joi de la zeci de oameni cu ochii plansi.

''Ea a trait altfel decat noi, ea a avut cultura ei, educatie ei, talentul ei, ea nu a gasit oameni cu care sa rezoneze'',a povestit Nina Chitu, nepoata Naarghitei.

Pe final de drum i-au fost alaturi cativa apropiati, dar si fanii de odinioara. Induiosata de pierdere, o femeie si-a pictat un bindi sau ochiul magic din cultura indiana.

Si un admirator a venit sa-si ia adio cu poze care ii sint dragi, stranse de-a lungul anilor.

In inima lor, Naarghita va ramane mereu cantareata exotica plina de stralucire. Pe atunci, lumea ii statea la picioare, iar ea traia un basm.

Tanara fiind, l-a cunoscut pe Raj Kapoor pe care l-a iubit cu toata fiinta.

"E fascinant, e un vrajitor, nu stiti cine era Raj Kapoor, m-a invitat la studio. A aflat de mine, a aflat ca era alesul meu. Vrajea lumea, m-a invitat la studio, a decretat zi libera desi el era cineast complet, am stat toata ziua. Era incantat, am cantat, aveam la mine niste negative"
, a povestit artista.

Intilnirea dintre Naarghita si faimosul actor indian a starnit multe povesti pe care ea s-a ferit sa le confirme. De altfel, Naarghita a pastrat discretie totala in privinta vietii sentimentale.

"M-am rugat la Dumnezeu sa nu-mi ceara mana. Doamne, sa nu-mi ceara mana. Imi anulam cariera, nu se pot face doua cariere. Casatoria sau cariera. Eu nu puteam, nu pot", a mai spus Naarghita.

Artista a fost inmormantata in Cimitirul Bellu.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 28 Februarie 2013
Citeste mai multe despre: Naarghita, decese, inmormantari, Raj Kapoor,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed