Trupul neinsufletit al Micai va fi depus astazi la Capela Sfantul Gheorghe din Capitala

×
Codul embed a fost copiat

Trupul neinsufletit al Micai va fi depus, vineri dupa-amiaza, la Capela Sfantul Gheorghe din Capitala, unde pot veni toti cei ce doresc sa isi ia ramas bun. Inmormantarea va avea loc duminica.

UPDATE: Trupul firav al Michaelei Niculescu a cedat in lupta cu o boala perfida, care a macinat-o in ultimul an. Tulburator este ca medicii trageau sperante ca o sa isi revina.

A iesit din coma si a reusit chiar sa le spuna cateva vorbe parintilor. In realitate, a fost felul ei de a-si lua ramas bun. A plecat sa isi caute printul, intr-o lume mai buna.

La doar 31 de ani, Mica obosise, desi ea nu simtea asta. Si totusi, corpul plapand s-a razbunat pe tanara care muncea cat zece si refuza cu indarjire sa se odihneasca. Asta a fost pasiunea ei. Sa invete, sa se perfectioneze, sa renunte la o ora de somn pentru o ora alaturi de prieteni.

Ii placea sa cante si radea din tot sufletul. Si radea mult, tocmai ca sa ascunda de cei dragi suferinta care ii macina trupul. Mica ar fi stiut de un an ca are o boala necrutatoare la ficat, dar a pastrat totul pentru ea.

Citește și
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”

"Nu mai pot, nu mai rezist. Zic, taticule de ce nu mi-ai spus", e declaratia sfasietoare a tatalui.

La inceputul anului, Mica a ajuns in stare grava la spitalul Universitar. A fost si momentul adevarului insa putini au inteles mesajul postat de ea: ''Nu m-am casatorit cu cineva sa-mi fie alaturi la bine si la greu, ci m-am casatorit cu boala insasi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastra, este Spitalul Universitar''.

Ultima luna de viata si-a petrecut-o la Fundeni. Ieri a dat semne ca i-ar fi ceva mai bine. A iesit din coma, respira ajutata de o masca de oxigen, era constienta si mai presus de toate a reusit sa le spuna cateva vorbe parintilor ei devastati de durere. Peste noapte insa starea Michaelei a devenit critica. Inainte sa inchida ochii pentru totdeauna, Michaela a avut alaturi un preot care s-a rugat pentru sufletul ei bun.

"Medicii au facut tot ce le-a stat in putinta, dar corpul ei slabit nu a mai putut lupta", a declarat Carmen Orban de la Spitalul Fundeni.

In urma Michaelei raman neconsolati toti cei ce au crezut intr-un miracol pana in ultima secunda.

UPDATE: Cu doar o ora inainte ca inima Micai sa inceteze sa mai bata, tatal ei a venit la spital, cu un bagaj facut special pentru ea, dar si cu un pumn de medicamente pe care Toni Niculescu le ia ca sa depaseasca mai usor acest moment dureros, scrie Cancan.ro.

Potrivit acestora, ultimele cuvinte pe care tatal le-a transmis fiicei sale au fost: “Te iubesc, frumoasa mea! Printul a venit sa te ia in brate”.

Tanara de doar 31 de ani era internata de mai multa vreme la Spitalul Fundeni din Bucuresti. O afectiune grava a ficatului, care a dus la complicatii, i-a luat viata celei ce e a adus de atatea ori bucurie prin voiosia si cantecele ei.

Echipa complexa de medici care a avut-o in ingrijire nu a mai putut face nimic.

Azi-dimineata a suferit un soc hemoragic foarte puternic. Medicii au incercat sa faca totul pentru a opri sangerarea, insa, din pacate, inima Micai a cedat in aceasta dupa-amiza.

Michaela Niculescu a urmat Facultatea de Limbi Straine si a obtinut doua doctorate, la Oxford si Viena. A fost traducator, redactor si producator in cadrul unei edituri, lector universitar si specialist in IT. Si tocmai asta ar fi fost pacatul ei: munca titanica si orele putine de odihna si-ar fi pus amprenta pe santatatea tinerei.

La inceputul anului, Mica a postat pe internet un mesaj tulburator, pe care insa putini l-au si inteles: ''Nu m-am casatorit cu cineva sa-mi fie alaturi la bine si la greu, ci m-am casatorit cu boala insasi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastra, este Spitalul Universitar''.

De altfel, a fost si primul moment in care a recunoscut ca are o problema grava. In rest, desi Mica ar fi stiut de un an ca o boala necrutatoare ii macina ficatul, si-a dus povara in tacere, cu zambetul pe buze. Nu s-a plans nimanui. Nici prietenilor apropiati, nici parintilor, devastati de drama prin care trece copila lor.

"Cred ca a avut incredere in tineretea ei, cum au incredere toti tinerii din pacate. Nu e usor sa muncesti 12 ore pe zi, de Craciun, de... Zic: "Taticule, de ce nu mi-ai spus?' si ea evita. Si atunci nu am vrut sa o cert, nu poti sa certi un om bolnav,
nu mai stiu ce sa mai zic, daca ma poate ajuta cineva cu ceva. Nu mai reusesc sa imi gasesc cuvintele... Nu mai reusesc sa-mi gasesc cuvintele"
, a spus Toni Niculescu, tatal Michaelei.

La fel de bulversati sunt si fostii colegi de la Abracadabra. N-au tinut mereu legatura, dar nu si-au facut griji pentru ca si-au imaginat ca este la studii in strainatate, sau ca isi dedica timpul liber trupei pe care avea in plan sa o infiinteze.

Pana in ultimele zile petrecute in afara spitalului, Mica a mers la serviciu, fiind IT-ist la IBM, si a iesit alaturi de prieteni in cluburile de karaoke.


Ce s-a intamplat cu Mica dupa succesul cu Abracadabra

Michaela Niculescu (31 de ani) a renuntat la lumea artistica dupa rolul din Abracadabra, a urmat Facultatea de Limbi si Literaturi Straine si a obtinut doua doctorate, la Oxford si Viena. Dupa ce a lucrat ca traducator, redactor si producator la Humanitas, a devenit lector universitar si s-a angajat la IBM.

Mica nu a renuntat niciodata la pasiunea ei pentru muzica.

A fost celebra in copilarie alaturi de trupa de la Abracadabra, insa a ales un alt drum profesional. Dragostea pentru muzica i s-a reactivat si, in ciuda faptului ca face cu totul si cu totul altceva, Michaela canta ori de cate ori are ocazia. O facea in cluburi, cu public, acolo unde a fost primita si, invariabil a avut succes.

Aceasta le-a marturisit prietenilor ei ca este pregatita sa se inscrie la "Vocea Romaniei" si ca nu are nicio problema cu faptul ca va fi nevoita sa treaca de preselectiii si de auditiile pe nevazute.
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
"M-am casatorit cu boala". Mica de la Abracadabra, internata in stare grava la Institutul Fundeni

A fost un copil minune si este o tanara cu o minte sclipitoare, insa sanatatea ii joace festa vietii. Michaela Niculescu, sau Mica din indragita trupa Abracadabra, trece prin momente de cumpana.

Recomandări
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct

Unul dintre principalii aliați europeni ai Ucrainei a declarat că ar putea cumpăra sisteme de apărare antiaeriană Patriot, fabricate în SUA, din alte țări pentru a le trimite în Ucraina.

 

Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu
Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu

Navele de război ale Marinei SUA au folosit un interceptor de rachete pentru prima dată în luptă în weekend, în timp ce apărau Israelul de un atac iranian fără precedent, scrie Business Insider.

Momentul exploziei violente de la blocul din Craiova. O parte din etajul imobilului s-a prăbușit. „A bubuit pur și simplu”
Momentul exploziei violente de la blocul din Craiova. O parte din etajul imobilului s-a prăbușit. „A bubuit pur și simplu”

O acumulare de gaze de la o butelie a provocat explozia de la blocul din Craiova, în urma căreia o femeie a murit și trei persoane au ajuns la spital. O parte din etajul imobilului s-a prăbușit după deflagrație.