Scandal sexual in lumea sporturilor de contact din Romania. 200 de tineri, racolati pentru nemti


Ultimul update: Duminica 17 Martie 2013 07:07
Sursa: Politia Romana
Data publicarii: Joi 14 Martie 2013 09:16
Categorie: Stiri actuale

Procurorii din Craiova au descoperit ca 3 sportivi legitimati la un club de K1 ar fi racolat peste 200 de tineri pe care i-au dus in Germania sa se prostitueze.

Afacerea a fost una de succes, iar unii dintre baietii tranzactionati sunt chiar in lotul national de lupte. Altii n-au ajuns inca la varsta majoratului.

Campion national la lupte greco-romane si castigatorul unor competitii de K1, Florin Boboc, este considerat seful retelei de prostitutie masculina. Boboc lucreaza ca antrenor la un club sportiv, dar si la o firma de paza si protectie, condusa de un cunoscut membru al lumii interlope.

Tinerii racolati de el provin din familii sarace. Boboc le-a promis ca, dupa antrenamente istovitoare, aveau sa se transforme in gladiatori gata sa intre in arena. Numai ca, sub pretextul participarii la niste intreceri K1 in strainatate, asa-zisii antrenori ii plasau unui neamt care la randul lui le gasea clienti pentru relatii amoroase.

Pentru o singura partida cu un sportiv domnii generosi plateau 250 de euro.

Neamtul ii alegea pe baieti numai dupa ce le viziona profilele de pe Facebook. Grav este ca 20 de tineri, unii chiar in lotul national de lupte, au acceptat fara nicio constrangere sa se prostitueze.

De altfel, in bransa se stia ca daca vreun sportiv din tara are nevoie de bani poate apela oricand la reteaua lui Florin Boboc.

Mana dreapta a lui Florin Boboc este Vasilica Begiu. Si el sportiv de performanta. A fost unul dintre bodyguarzii temutului interlop Mihai Parvu, zis Caiac, executat in urma cu cinci ani de un rival la o partida de poker. Ultimul pe lista neagra a anchetatorilor este Marian Serban, un tanar care la 24 de ani este deja antrenor de K1. El este angajat la sala lui Vasilica Begiu.

Maine, procurorii DIICOT vor audia sportivi si din alte judete.

Se prostitueaza de la 15 ani pentru a-i da toti banii unui proxenet. Suspectul a fost retinut
Salariu de proxenet in Franta, de la o singura prostituata: 150.000 euro/an. Romani vs. chinezi
VIDEO PROTVPLUS.RO