Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Zi de doliu national in Romania. Ce se va intampla cu programele TV si radio

61789275
Embed:

In semn de solidaritate cu victimele atentatelor din capitala Belgiei, Guvernul a declarat 24 martie zi de doliu national.

Guvernul a decis ca joi, 24 martie, sa fie declarata zi de doliu national in Romania, ca semn de solidaritate cu victimele atentatelor de la Bruxelles, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu.

doliu

Acesta a precizat ca drapelele vor fi coborate in berna si a solicitat posturilor de radio si de televiziune sa isi adapteze joi programele.

Dacian Ciolos

"Este un semn de omagiu, si de solidaritate, pentru locuitorii capitalei Europei" a anuntat guvernul. Va reamintim ca 32 de persoane si-au pierdut viata in urma atentatelor. iar alte 270 au fost ranite, printre care si 4 romani.

doliu


 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 24 Martie 2016
  • 20 Comenteaza
Citeste mai multe despre: doliu national, Guvern, atacuri, terorism, Bruxelles, radio, TV, Guvern,

Comentarii(20)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61807217
 
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed