Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Femeie de 77 de ani din Cluj Napoca, pacalita prin "metoda accidentul". Cat a platit victima pentru a isi ajuta ginerele

Embed:

Desi veche si in principiu cunoscuta, "metoda accidentul" face noi victime. O femeie de 77 de ani din Cluj Napoca a ramas fara 18.000 de lei, dupa ce s-a lasat convinsa de un individ sa ii dea banii pe motiv ca ginerele ei a provocat un accident.

Femeia, in varsta de 77 de ani, a primit un telefon de la un individ care i-a povestit ca ginerele ei ar fi accidentat cu masina un barbat si, pentru ca apropiatii presupusei victime sa nu depuna plangere penala impotriva lui, i-a cerut batranei bani.

Femeia ingrijorata a stabilit o intalnire cu escrocul si i-a dat 18.000 de lei. Abia apoi si-a sunat rudele sa vada daca povestea e adevarata sau nu si a aflat cu durere ca a fost pacalita. Imediat, ea  a depus plangere la politie, iar agentii incearca acum sa dea de urma faptasului si sa recupereze prejudiciul.

Astfel de cazuri sunt din pacate extrem de dese, iar politistii ii sfatuiesc pe oameni sa verifice orice informatie inainte de a da bani unor necunoscuti. Si cel mai bine: sa sune la 112.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 24 Februarie 2017
Citeste mai multe despre: incidente, ilegalitati, metoda accidentul,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed