Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Meteorologii au emis COD GALBEN de ploi si ninsori viscolite in judete din sud-vest, sud-est si centru, in urmatoarele ore

viscol, ninsori, zapada

 Meteorologii au emis, miercuri dupa-amiaza, noi atentionari nowcasting de intensificari ale vantului, ploi si ninsori viscolite, valabile in judete din sud-vestul, sud-estul si centrul tarii, in urmatoarele ore.

Potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), pana la ora 17,00, local in judetul Caras-Severin si in zona montana aferenta se vor semnala intensificari ale vantului, care la rafala vor atinge si depasi viteze de 55 - 60 km/h. In acelasi timp, in zona de munte aferenta regiunii se vor consemna rafale ale vantului de peste 70 - 80 km/h, dar si fenomene meteorologice asociate, precum: ploi in zonele joase si ninsori viscolite la munte.

ANM mentioneaza, totodata, ca, pana la ora 20,00, pe arii relativ extinse din judetele Constanta si Tulcea vantul va sufla cu viteze ce vor depasi la rafala 60 km/h.

De asemenea, in urmatoarele sase ore, local in sudul judetului Sibiu, indeosebi pe Valea Oltului si in zona de munte aferenta, se vor inregistra intensificari ale vantului care la rafala vor atinge si depasi 55 - 60 km/h la rafala, iar la munte rafale de peste 75 - 80 km/h.

Avertizarile de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, precizeaza ANM.

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 10 Februarie 2016
Citeste mai multe despre: cod galben, viscol, ninsori,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed