O fosta eleva a antrenorului de karate rupe tacerea: "A intrat dezbracat peste mine in dus"

×
Codul embed a fost copiat

Dintr-un barbat serios si respectabil, un cunoscut antrenor de karate si fost candidat la Consiliul Judetean Timis a devenit suspect de viol si coruptie sexuala.

Victimele lui sunt niste fetite de pana in 10 ani, pe care, il acuza anchetatorii, le-a supus la perversiuni sexuale.

Cazul a ajuns in atentia politistilor dupa ce parintii copilelor au depus reclamatii. Marti dimineata, trupele speciale au descins la locuinta barbatului, unde au gasit mai multe fotografii socante ale chinurilor prin care au trecut copilele.

Sensei Dan Parvan, in varsta de 59 de ani, a fost ridicat la prima ora. In masina lui, anchetatorii au gasit un teanc de printuri dupa fotografii in care dascalul agresa sexual doua fete de nici 10 ani. Si in locuinta lui, procurorii au dat peste mai multe DVD-uri, dar si poze in care apareau minore.

Dan Parvan este un cunoscut antrenor de karate, cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu. Tinea cursuri la mai multe sali de sport din Timisoara, unor copii de cel mult 14 ani. In plus, in vara a candidat la un post de consilier judetean din partea PRM Timis. Poza intr-un om integru, pe care nimeni nu il banuia de pedofilie. Apropiatii sunt uluiti.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Cele doua copile si-au facut curaj si au povestit acasa la ce abuzuri le supunea profesorul de karate. Si se pare ca nu sunt singurele victime. O fosta eleva care a urmat cursurile aceluiasi profesor a fost si ea abuzata cu multi ani in urma si n-a avut puterea sa marturiseasca pana acum.

Pe langa zecile de poze, profesorul de karate posta pe pagina lui de Facebook si filmulete cu fetite care faceau exercitii de gimnastica ritmica.

Profesorul de karate, cu doua casnicii la activ si o fata de 30 de ani, a fost retinut pentru viol si coruptie sexuala. Anchetatorii se asteapta ca in zilele urmatoare sa mai apara si alte plangeri.

Marturia completa a fostei eleve a lui Dan Parvan:

"Azi de dimineata, am deschis laptop-ul si pe pagina de facebook, prima stire ce era in fata mea, era aceasta, cu antrenorul de karate, [Dan Parvan]. Nici nu a trebuit sa citesc titlul [ci doar sa ii vad poza], ca am si stiut imediat despre ce e vorba.Zic asta pentru ca, atunci cand aveam vreo 12-13 ani, eram si eu in clubul acestuia de karate. Aveam o mare admiratie pentru acesta. Dar, din pacate, intr-o vara, cum clubul era cel de la Strandul Videocolor, aveam voie toti copiii inainte de antrenamente sau dupa, sa ne scaldam in bazin. [iarna antrenamentele se tineau la Generala 7. Dupa scaldare, m-am dus la dusul dinauntru si.... norocul meu a fost ca nu mi-am dat dresul de baie jos. Credeti-ma ca tin minte toate detaliile - inclusiv culoarea dresului meu si culoarea peretilor... etc! L-am vazut in partea din stanga - vestiarul baietilor [dusul era in mijloc] - pe Sensei. Statea acolo... M-am dus la dus linistita, dar nu am inchis usa, deoarece nu ma dezbracasem si am lasat loc ca sa vina si alte fete, pentru ca erau mai multe dusuri. Dupa destul de scurt timp, a intrat "Domnul" Dan, dezbracat complet, cu ..... in erectie. M-am blocat! Exact ca atunci cand vine o masina sa te calce [in loc sa fugi, incremenesti]. Nu am reactionat nicicum! Cum puteam reactiona la 12 ani?! A zis ca imi arata el cum trebuie sa ma spal pe spate.... Mi-a dat cu sapun sus la ceafa si "m-a spalat" puin. La cateva secunde dupa, m-a intors cu fata si cu capul aplecat [special ca sa ma uit la penisul lui in erectie....] a continuat sa ma spele pe ceafa. Nu cred ca totul a durat mai mult de 1 minut, dar mie mi s-a parut o jumatate de ora! Cand m-a intors asa cu fata, si cu capul in jos... stiu ca am stat cateva secunde [10-20] si am realizat in sfarsit ce se intampla, dupa care am zis "Eu trebuie sa plec!" , iar apoi am fugit afara!Pe langa cele 2 fetite, eu pot sa zic ca am avut noroc! Dar, credeti-ma, ca am 23 de ani acum, si inca tremur cand povestesc!Nu le-am zis parintilor mei decat peste un an, cand am fost pusa sa aleg intre baschet si karate, deoarece nu-mi ajungea timpul si cu scoala. Si tatalui meu i s-a parut ciudat ca am ales Basket-ul, stiind foarte bine ca ador Karate... Nu au mers la politie, deoarece trecuse 1 an, si nu credeau ca se mai poate face ceva.Tin sa precizez ca stiu cel putin inca 3 fete care in perioada aceea pot sustine ca au fost abuzate in vreun fel de acest individ."

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
O persoană a murit şi patru au fost rănite într-un accident rutier produs în Râmnicu Vâlcea
O persoană a murit şi patru au fost rănite într-un accident rutier produs în Râmnicu Vâlcea

Un bărbat de 58 de ani a decedat, iar alte patru persoane, între care şi doi copii, au ajuns la spital, vineri seara, în urma coliziunii a trei autoturisme pe principala arteră de circulaţie din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Un cadavru care plutea pe Canalul Bega, transportat la IML
Un cadavru care plutea pe Canalul Bega, transportat la IML

Poliţiştii Secţiei 3 Urbane Timişoara au fost sesizaţi, vineri după amiaza, că pe Canalul Bega, spre podul Modoş, pluteşte un cadavru în stare de putrefacţie.

 

Mărturiile copiilor români surprinși de furtuna devastatoare din Dubai. „Cerul s-a întunecat, a început să bată vântul”
Mărturiile copiilor români surprinși de furtuna devastatoare din Dubai. „Cerul s-a întunecat, a început să bată vântul”

După două zile de discuții cu șeicii din Qatar și Emiratele Arabe Unite, ultima zi din deplasarea oficială a Guvernului în Orientul Mijlociu a fost dedicată unei vizite la Marea Moschee din Abu Dhabi.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.