Afacerea ciudata cu care un tanar din Bacau vrea sa dea lovitura. Cu o investitie de numai 50 de lei scoate un profit urias

Ultimul update: Miercuri 30 Martie 2016 07:11
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2016 09:22
Categorie: Actualitate

Un tanar din Bacau pare hotarat sa faca bani din orice, dar cu o investitie mica. Poate ca vi se pare ciudat, dar spera sa aiba un profit insemnat din cresterea viermilor.

Si nu doar pentru momeala. El vrea ca nevertebratele sa ajunga si in restaurantele de lux. Cristian este din Bacau si are 26 de ani.

Dupa o simpla cautare pe internet a ajuns la concluzia ca poate sa faca bani frumosi crescand viermi. A inceput cu o investitie minima de 50 de lei.

Initial, i-a depozitat intr-un acvariu vechi pe care il avea in casa. Apoi a cumparat cutii si acum a ajuns sa-i inmulteasca.

Cristian Dragomir: "Asta e ferma improvizata. Am momentan 5 colonii."

Proprietarul nevertebratelor spune ca acestea sunt adevarate delicii.

Cristian Dragomir: "Sunt gustosi intr-adevar, crocanti, au textura de chipsuri si gust de carne."

Un kilogram de viermi se vinde cu o suta de lei. Momentan, printre clienti se numara doar pescari si crescatori de reptile.

Dar tanarul vrea ca viermii lui sa ajunga in restaurantele de lux, dar si in supermarketurile din tara sau din strainatate. Iar familia il sustine.

Maria Dragomir, mama: "Nu mi s-a parut ciudat deloc. Stau la curte si stiu ce inseamna un greiere."

Strainii sunt deja obisnuiti cu astfel de preparate diferite de mancarea traditional romaneasca. Cel mai adesea, viermii sunt gatiti la tigaie si se adauga, dupa gust, diferite condimente.

 

La 15 ani, castiga sute de mii de lire. Afacerea cu care acest tanar a facut mai multi bani decat parintii sai intr-o viata

La 15 ani, castiga sute de mii de lire. Afacerea cu care acest tanar a facut mai multi bani decat parintii sai intr-o viata

Harta Romania - Egipt

Grâul românesc, la un pas de a primi o mare lovitură la export

200 de persoane cu dizabilități au protestat în fața Ministerului Muncii

Dan Șova ar fi împușcat cu bile de vopsea 2 bătrâni. Scandal cu poliția

Incendiu Bihor

Autoturism, cuprins de flăcări pe un drum public din Bihor

Mesajul transmis de Kovesi Comisiei care anchetează alegerile din 2009

Turiști atacați de ursoaică. Imaginile filmate de un martor