Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Adrian Nastase, despre condamnare: "Este o incercare de a ma tine in afara vietii politice"

60546380
Embed:

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, a declarat, dupa ce a aflat ca a fost condamnat la doi ani de inchisoare, cu executare, in dosarul "Trofeul Calitatii", ca acesta "a fost obiectivul lui Traian Basescu inca din 2005".

"Este o incercare de a ma tine in afara vietii politice. Acesta a fost obiectivul lui Basescu din 2005. Am fost un adversar incomod", a declarat Adrian Nastase.

"Judecatorii si-au facut datoria, realizand un joc politic(...) Este foarte clar ca presiunea politica asupra judecatorilor a fost foarte mare. E clar ca Ionut Matei si Ioana Bogdan, fosta consiliera a lui Daniel Morar, care a fost promovata special pentru aceste procese, si-au facut datoria", a spus fostul premier al Romaniei.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 30 Ianuarie 2012
  • 39 Comenteaza
Citeste mai multe despre: Adrian Nastase,

Comentarii(39)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61799052
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed