"Welcome, Mr. Ponta". Reactia lui Jeffrey Franks dupa ce seful PSD a intarziat la intalnire

30-01-2012 13:29

Victor Ponta

Seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, l-a salutat pe liderul opozitiei din Romania, presedintele PSD Victor Ponta, care a intarziat la o dezbatere organizata la Palatul Parlamentului.

Dezbaterea a fost organizata de Blocul National Sindical pe tema ”Conditiile de munca, satisfactia si performanta la locul de munca”.

La acest seminar a mai fost invitat, pe langa seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, si ministrul Muncii, Sulfina Barbu.

Victor Ponta si-a facut aparitia la aceasta intalnire dupa aproximativ 17 minute de la inceperea discursului sustinut de Franks, chiar cand acesta vorbea despre importanta Pilonului II de pensii si efectele care ar putea aparea daca statul roman ar diminua cheltuielile in acest domeniu.

"Welcome, mister Ponta. Good to see you" ("Bine ati venit domnule Ponta. Imi pare bine sa va vad", trad. n.r.) - i-a spus Jeffrey Franks co-presedintelui USL.

Liderul social-democrat a intarziat la aceasta dezbatere deoarece, cu o ora in urma, sustinuse o conferinta de presa la sediul Partidului Social Democrat. Acolo a anuntat, printre altele, ca parlamentarii opozitiei nu isi mai dau demisiile, ci au decis sa NU mai participe la lucrarile Parlamentului pana la eventuala inlocuire a actualului Guvern si declansarea alegerilor anticipate.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO