Igas: Avem nevoie de liniste; daca se decide remanierea - scurt si fara foarte multe comentarii

30-01-2012 12:48

Traian Igas

Vicepresedintele PDL Traian Igas crede ca in momentul de fata este nevoie "de foarte multa liniste", iar daca se va lua o decizie pentru o eventuala remaniere, aceasta ar trebui facuta "scurt si fara foarte multe comentarii".

"Eu cred ca in momentul de fata noi avem nevoie de foarte multa liniste, iar daca se va lua o decizie in acest sens - scurt si fara foarte multe comentarii", a spus Traian Igas.

El a mai aratat ca, din punctul sau de vedere, aceste lucruri trebuie discutate intai in interiorul partidului, pe urma in interiorul coalitiei de guvernamant si abia apoi in spatiul public. Intrebat daca subiectul acesta se va discuta in sedinta BPN al PDL de luni, Igas a raspuns: "Daca sunt colegi care au ceva de spus si de discutat, vom discuta".

La randul sau, Gheorghe Ialomitianu a declarat ca premierul are mandat din partea BPN sa decida in ce moment trebuie sa faca acest lucru si cine trebuie remaniat.

"Decizia va fi luata de primul-ministru, are mandat din partea BPN sa decida in ce moment trebuie s-o faca sau cine trebuie sa fie remaniat. Este decizia primului ministru si trebuie s-o respectam", a spus ministrul Finantelor.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO