ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Cine sunt cei care au impresionat juriul, in ultima editie a preselectiilor

×
Codul embed a fost copiat

Ultima preselectie de la "Romanii au talent" a adus pe scena o multime de oameni care au facut spectacol. Unii au dansat, altii au prezentat numere de magie ori au surprins cu "arta de strada".

 

Ora 22:40 Dupa ce s-au incheiat preselectiile nationale, juratii au trecut la deliberari, pentru a decide care dintre concurenti vor fi invitati in semifinale.

Gasiti cele mai importante momente ale preselectiilor aici.

Citește și
Romanii au talent
ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Cele mai reusite momente ale unei editii memorabile
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”
Juratii iau decizii

Ora 22:32 Trupa de acrobati Bellucci a incantat publicul si juratii, cu o demonstratie de forta, coordonare si umor. Din acest motiv, ii vom revedea in semifinale!

Bellucci

Ora 22:30 Trupa de dans indian "Magic Dance" a obtinut biletul catre etapa urmatoare.

Magic Dance

Ora 22:28 Amalia Petre, o balerina gratioasa de doar 7 ani si Macovei Roland, "Houdini de Romania" un tanar care a evadat dintr-o camasa de forta in timp ce era atarnat cu capul in jos, s-au calificat mai departe.

Ora 22:22 Edward Sabo, un copil pasionat de dans, l-a impresionat pe Mihai Petre. "Nici nu stiu cate autografe am dat, sunt prea multe", a povestit Edi.

Cu trei de "Da", merge in etapa urmatoare!

Edward Sabo

Ora 22:20 Mihai Cuciureanu, o cunostinta mai veche a juratilor, din sezoanele anterioare, a venit cu acelasi talent: a incercat sa prezinte Stirile PRO TV. A primit doi de DA pentru straduinta.

Mihai Cuciureanu

Ora 22:16 Pensionarul Traian Raducanu, autointitulat "prieten al martienilor", a incercat, fara succes, sa convinga juriul de talentul sau.

Traian Raducanu

Ora 22:15 Trupa All Friends Band si Interpreta Camelia Luiza Barsanu s-au calificat in semifinale.

Ora 22:05 Catalin Pintea s-a alaturat grupului de magicieni care au incercat sa-l impresioneze pe Mihai Petre.

"Ne-ai facut ca pe niste copii", a recunoscut Mihai Petre! Catalin va avea ocazia sa il uimeasca pe Mihai si in etapa urmatoare!

Catalin Pintea

Ora 22:02 "The Weekend Band" o trupa de compusa de tineri pasionati de muzica, dar care lucreaza in alte domenii, a facut o demonstratie de forta, la "Romanii au Talent".

"Daca reusim sa mergem mai departe, maine imi dau demisia", a declarat unul dintre muzicienii de ocazie. Sa speram ca nu se va tine de cuvant, pentru ca au primit 3 x "Da"!

Weekend Band

Ora 21:51 Acrobatul Sorin Racovita a venit la preselectie pentru a arata lumii cat este de talentat. "Lumea mi-a spus sa vin, ca sunt prea talentat", a marturisit Sorin.

Din pacate, talentul sau nu i-a impresionat pe jurati.

Sorin Racovita

Ora 21:46 "Duo Criss" o trupa de acrobatie formata din doua surori gemene, a impresionat publicul cu numarul prezentat, dar si aspectul lor. Cele doua au venit... costumate in pisici!

"Cred ca sunteti doua pisicute tare talentate", le-a spus Andra. Le vom admira, din nou, in etapa urmatoare!

Duo Criss

Ora 21:40 Trupa "Musical Art" a prezentat un numar de "arta de strada": beatbox, saxofon si parkour. Baietii vor avea ocazia sa ne impresioneze si in semifinale!

Musical Art

Ora 31:36 Doru Popovici a venit la "Romanii au Talent" cu un numar special. El le-a demonstrat juratilor ca poate numara, instantaneu, cate litere are orice propozitie. O sa ne intalnim cu Doru in etapa urmatoare.

Doru Popovici

Ora 21:31 Ionut Anton a venit in fata juratilor cu un numar neobisnuit. El a cantat in timp ce le-a gatit juratilor un preparat gastronomic.

Nu a reusit sa impresioneze juratii, asa ca nu a fost admis in etapa urmatoare.

Ionut Anton

Ora 21:22 Ansamblul Codrii Neamtului a facut o demonstratie de dans traditional romanesc, care a impresionat juriul. Ii vom vedea in etapa urmatoare!

Ansamblul Codrii Neamtului

Ora 21:15 Sabin Daniel Cojocaru un tanar dansator talentat, de doar 14 ani, din Dorohoi, a urcat pe scena pentru a castiga premiul cel mare. "Tatal meu are hernie de disc, visul meu e sa-l pot opera", a marturisit Sabin.

Video, aici.

Felicitari, Sabin, pentru cei trei de "Da"!

Sabin Daniel Cojocaru

Ora 21:13 Acrobatul Denis Velenciuc, Grigore Sorici si Trupa lu' Bunu au castigat si ei dreptul de a merge mai departe!

Ora 21:08 Samir si Max, doi concurenti din Republica Moldova, au facut senzatie in sala. Piese interpretata de ei, "Staying alive", de la "Bee Gees", a ridicat in picioare publicul.

Pentru prestatia lor, au primit voucherul care ii trimite direct in semifinala!

Samir si Max

Ora 21:05 Ansamblul Fericire a venit la "Romanii au Talent" pentru a-i demonstra lui Mihai Petre ca pot sa danseze.

"A fost foarte bine, mergeti in etapa urmatoare cu trei de Da", le-a spus Mihai.

Ansamblul Fericire

Ora 21:01 Trupa de gimnasti Hungry Tiger au facut senzatie in fata juratilor, pe care i-au impresionat cu forta lor.

Tinerii vor merge mai departe, in etapa urmatoare.

Hungry Tigers

Ora 20:50 Bahoi de la Constanta a ajuns pe scena la "Romanii au talent". "Numai lumea underground intelege ce fac eu aici", le-a spus el juratilor.

Bahoi i-a criticat pe rand pe cei trei jurati, motiv pentru care evolutia lui s-a oprit in aceasta etapa. Tanarul nu a explicat de ce avea a venit cu o curca pe scena.

Rapper

Ora 20:46 Alexandru Satiru, un concurent din sezonul 3, s-a intors la "Romanii au Talent" cu un numar de magie. Alexandru va merge in etapa viitoare, cu 3 de "Da".

Alexandru Satiru

Ora 20:44 Marius si Marius Junior Ionita, si micuta dansatoare Erica merg si ei mai departe.

Marius si Marius Junior Ionita

Ora 20:39 Liviu Horvat, pe numele de scena  Coco Fachirul, a venit la "Romanii au Talent" sa le arate juratilor ca meseria sa este o arta. Cei trei jurati l-au trimis in etapa urmatoare.

Coco Fachirul

Ora 20:35 Lorand Calin, din Cluj, de 45 de ani, a facut o demonstratie de break-dance, dupa un an de antrenament. Juriul a fost impresionat iar Lorand va merge mai departe in competitie.

Lorand Calin

Ora 20:30 A inceput a cincea editie a preselectiilor "Romanii au talent" din acest sezon.

Juratii
Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Cele mai tari momente din a saptea editie a preselectiilor
ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Cele mai tari momente din a saptea editie a preselectiilor

Emotii mari, dar si multa veselie vineri seara, la cel mai urmarit show de divertisment al momentului, ''Romanii au talent''. Aproape 6 milioane de telespectatorii au fost alaturi de concurenti in minutul de aur.

ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Cele mai reusite momente ale unei editii memorabile
ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Cele mai reusite momente ale unei editii memorabile

Voci impresionante, acrobatie, dansuri neobisnuite si numere de dresaj cu porumbei. Altfel spus, a fost inca o editie memorabila a show-ului "Romanii au talent".

ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Cele mai tari momente din a cincea editie a preselectiilor. VIDEO
ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Cele mai tari momente din a cincea editie a preselectiilor. VIDEO

ROMANII AU TALENT, sezonul 4. A cincea editie a preselectiilor la "Romanii au talent" a adus o noua serie de aspiranti la titlul suprem si la marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.