ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Cele mai reusite momente ale unei editii memorabile

×
Codul embed a fost copiat

Voci impresionante, acrobatie, dansuri neobisnuite si numere de dresaj cu porumbei. Altfel spus, a fost inca o editie memorabila a show-ului "Romanii au talent".

 

22:45 Duo Apostol, in premiera pe scena de la Romanii au talent. Cei doi logodnici s-au pregatit special pentru acest concurs, timp de 6 luni de zile, si s-au calificat in semifinale.

Duo Apostol

22:40 Marin Cristian a veni pe scena Ateneului din Capitala, la preselectia Romanii au talent, cu... o poezie. Vorbele dulci nu l-au ajutat sa ajunga in semifinale.

Citește și
trupa
ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Cele mai tari momente din a cincea editie a preselectiilor. VIDEO
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO
Romanii au talent

22:30 Elena de la Otopeni a venit la Romanii au talent ca sa fie vazuta de... Nicolae Guta:

"Am venit sa ma vada ca dansez mai repede ca dansatoarele lui"

Elena de la Otopeni

 22:22 Trupa Feel The Rythm  a obtinut acordul juratilor pentru a merge mai departe. Numarul lor de percutie cu maturi a primit trei de "Da".

FTH

22:17 "Va dau in judecata" a scris Ion Carnu intr-o scrisoare in care isi exprima  nemultumirea pentru ca a fost eliminat din preselectia de la Galati.

La Bucuresti, el s-a intors pe scena, impreuna cu instrumentul muzical cu care a "torturat" juriul.

Reactia celor trei jurati?  X X X.

Ion Carnu nu s-a induplecat sa plece pana cand nu le-a prezentat juratilor inventiile sale: seringa cu arc sau sapunul cu sfoara.

Ion Carnu

22:12 Alexandra este o "micuta papusa", de 6 ani, pasionata de balet pentru ca "toate balerinele sunt gratioase".

Ea i-a impresionat pe jurati, care au avut o singura optiune: 3 de "Da".

Alexandra
Alexandra

22:10 Varvara Cobozeva a venit la Romanii au talent cu un numar special: o dresura de... porumbei, cu care i-a vrajit pe cei trei jurati.

Varvara

21:58 Andreea Braga, o eleva de 12 ani, a ridicat sala in picioare cu vocea ei patrunzatoare, la Chisinau, si a primit, fara nicio ezitare, biletul catre semifinale.

Andreea Braga

21:55 Sasa Bobinibov este unul dintre concurentii care s-au prezentat la preselectia de la Chisinau. "M-am distrat maxim", a spus Mihai Petre, dupa ce i-a dat un "X". Acelasi raspuns au avut si Andra, si Andi Moisescu.

Sasa

21:50 Brio Sonore, un grup de cantareti de opera a intrat in scena cu trandafiri, pe care i-au dat, pe rand, Andrei. I-au cucerit inima si au obtinut tichetul care le asigura accesul direct in semifinalele Romanii au talent.

Brio

21:46 Ricardo, un dansator neobisnuit din Italia, a ridicat sala in picioare cu numarul sau. A primit cei trei de "Da" necesari pentru a ajunge in semifinale.

Ricardo

21:36 Tinerele acrobate de la Artistic House au primit aprecierile lui Andi Moisescu, dar nu au ajuns in semifinale. Poate sezonul viitor.

Artistic House

21:30 Silvester Petrescu a venit la Romanii au Talent cu o abilitate neobisnuita: el a mancat carne cruda: de pui, de peste, sau chiar rame.

"Pe la doctor ati mai fost?", l-a intrebat Andi.

Silvester

21:27 Fernando de la Caransebes nu a reusit sa cucereasca juriul de la Romanii au talent.  A primit trei de NU.

"Mihai Petre, dar tu ce talent ai? Tu nu esti prea talentat. Ai tupeu mult in tine", i-a spus acesta lui Mihai.

21:10 New Generation, o trupa de street dance, Trupa instrumentala Concertino si Cristina, o violonista, au primit si ei accesul in semifinale.

Concertino

21:05 Liviu, un student la Actorie din Maramures, a venit la Romanii au talent, ca sa castige marele premiu. Cu o piesa country, lenta, Liviu a primit cei trei de "Da", pentru semifinale.

Liviu

21:00 "Mie mi-e frica de el" a spus Andra despre Luiz, concurentul care a interpretat o piesa a lui Tom Jones.

"Cand canti, sa nu-ti sperii publicul", i-a recomandat Andra.

Luiz primit trei de "Nu" de la jurati.

Luiz

20:56 Familia Turca si-a aratat maiestria la Romanii au talent. Interpretii de muzica populara au impresionat-o placut pe Andra, dar si ceilalti doi jurati le-au dat un "Da".

Familia Turca

 20:49  Nutu, un tanar acrobat care a cantat in timp ce pedala pe un monociclu, a obtinut si el calificarea mai departe, in semifinale.

Monociclu

20:45 Un pictor i-a uimit pe cei trei jurati, cu o pictura pe muzica lui Vivaldi. In cateva clipe el a realizat un portret impecabil al lui Bob Marley. El a primit cei trei  de "Da".

Pictor

20:40 Catalina Burlea, din Oradea a adus ceva neobisnuit pe scena de la Romanii au Talent. Ea este o artista specializata in body painting, dar nu a reusit sa impresioneze juratii.

20:35 Iulia si Radu, doi frati, au venit la preselectia de la Cluj pentru a-i impresiona pe cei trei jurati. Ei au primit trei de "Da"  si merg spre semifinale.

20:30 A inceput cea de-a sasea editie a preselectiilor la ROMANII AU TALENT, sezonul 4.

ROMANII AU TALENT, sezonul 4

Concurenti care au sportul in sange, picteaza in cele mai neconventionale moduri, canta extraordinar sau falseaza cu aplomb, inventatori, imitatori, dansatori foarte talentati sau de-a dreptul comici, toti isi vor incerca norocul saptamana aceasta la “Romanii au talent”, dornici sa castige marele premiu de 120 000 de euro.

Juratii vor fi impresionati pana la lacrimi sau, dimpotriva, li se va intoarce stomacul pe dos dupa ce vor asista la reprezentatiile din preselectii. 

Dupa numerele prezentate de catre cvintetul Anatoly, “zburatorul” Octavian Stoica si “profesorul de joaca” Leon Magdan, este randul unei noi prestatii sa fie rasplatita cu biletul verde, care il va trimite pe potentialul “erou” din preselectii direct in semifinalele “Romanii au talent”.

Smiley si Bartos vor face din nou propriul show in culise, inspirati de ceea ce vor vedea pe scena. Dupa ce intr-una din editiile trecute ale super-show-ului Pavel s-a plimbat prin platou cu calul, de data aceasta prezentatorul va incaleca din nou, insa nu pe un patruped, ci pe colegul sau, Smiley. “Sefii” isi vor testa propria forta printr-o serie de tractiuni la bara, vor incerca sa se plimbe pe un monociclu si se vor imprieteni cu animalutele dresate ale concurentilor.

Veti avea ocazia sa il vada in actiune vineri seara pe nimeni altul decat Ricardo Massida, unul dintre componentii trupei de circ Bellucci, care le-a pus la treaba pe vedetele strunite de Nea Marin la “Serviti, va rog!”. Ricardo va prezenta la “Romanii au talent” un numar cum nu s-a mai vazut pana acum pe scena competitiei talentelor.

O nunta re-editata, cu tot cu hora si nuntasi, dar cu un dress-code special – acesta va fi alt numar care va pune pe jar audienta in editia din aceasta saptamana a super-show-ului. Mirele, mireasa si invitatii vor fi imbracati altfel decat se obisnuieste la o asemenea sindrofie. Toti vor aparea in fata publicului semi-dezgoliti, dar pictati pe aproape tot corpul.

Tot vinerea aceasta, romanii vor demonstra ca muzica in familie inseamna potential extraordinar de spectacol, indiferent ca este vorba de ritmuri lautaresti sau hit-uri internationale.

Cand credeau ca le-au vazut pe toate, “eroii” ii vor surprinde din nou pe cei din fata micilor ecrane, vinerea aceasta, de la 20:30, intr-o noua editie a blockbuster-ului divertismentului romanesc, “Romanii au talent”, numai la Pro Tv.

 

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
ROMANII AU TALENT, lider absolut de audienta pe toate segmentele de public. Cate persoane au urmarit show-ul
ROMANII AU TALENT, lider absolut de audienta pe toate segmentele de public. Cate persoane au urmarit show-ul

Show-ul "Romanii au talent", difuzat vineri seara de Pro TV, a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public.

ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Cele mai tari momente din a cincea editie a preselectiilor. VIDEO
ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Cele mai tari momente din a cincea editie a preselectiilor. VIDEO

ROMANII AU TALENT, sezonul 4. A cincea editie a preselectiilor la "Romanii au talent" a adus o noua serie de aspiranti la titlul suprem si la marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

Romanii au talent, inclusiv la iLikeIT. Aplicatii si produse romanesti care au rupt gura targului de tehnologie la Barcelona
Romanii au talent, inclusiv la iLikeIT. Aplicatii si produse romanesti care au rupt gura targului de tehnologie la Barcelona

In standul Romaniei din cadrul targului care tocmai s-a incheiat la Barcelona, MWC, se putea cumpara cafea prin SMS. Trimiteai un mesaj la un anumit numar, iar aparatul primea comanda.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.