Horoscop 19 decembrie 2017: Zodia care va primi o sumă importantă de bani

Ultimul update: Marti 19 Decembrie 2017 12:42
Data publicarii: Marti 19 Decembrie 2017 07:54
Categorie: Horoscop

E o efervescență care ne întreține spiritul viu și o să dăm zor să lichidăm - neapărat - restanțele și să facem că lucrurile la care am visat tot anul să aterizeze la noi.

 Vibrația zilei este 1 și ne pregătim de noi începuturi după ce o să finalizăm lucrurile începute mai demult.

 SĂGETĂTOR: O să v-alegeți cu niște bani, recompense, care să va încânte și să vă motiveze să lucrați și în continuare în combinația respectivă. O să vă întâlniți cu niște oameni ca să dezbateti un subiect legat de afaceri, de un contract pe care l-ați putea semna de luna viitoare, dacă o să fiți mulțumiți, doar așa.

CAPRICORN: E posibil să luați un supliment salarial, prima de Crăciun, sau bonusuri care să vă prindă tocmai bine în perioada asta. Prezența cuiva o să vă dea idei, o să vă fie de mare folos, c-o să vă puteți lansa un proiect, să aduceți un plus de lumină, notorietate numelui vostru.

VĂRSĂTOR: O nouă provocare, acum, pe ultima sută de metri și o să lucrați la ceva care v-ar aduce bani și promisiuni de noi afaceri. O să va întâlniți cu niște oameni ca să dezbateti un subiect legat de afaceri, de un contract pe care l-ați putea semna de luna viitoare, dacă o să fiți mulțumiți, doar așa.

Horoscop 17 decembrie 2017. Zodia care primește o sumă de bani

PEȘTI: Se poate să fiți chemați să vă luați cadourile din partea firmei la care lucrați, banii, sau or fi alte surprize care-or să vă placă, așa se pare. La rugămintea șefilor o să puneți și voi umărul la niște pregătiri, să lăsăți și amprenta voastră, pentru că se știe că sunteți talentați, inspirați.

BERBEC: Invitație în oraș pentru diseară și o să vă-ntalniți în doi, c-aveți niște lucruri de vorbit, să știți ce-aveți de cumpărat, de câți bani aveți nevoie. Poate primiți confirmarea de plecare în străinătate, sau ați făcut rezervare la hotel, ați închiriat o vilă, o cabană aici în țară, împreună cu prietenii și cu familia.

TAUR: Or să insiste cu un telefon niște prieteni care vă așteaptă în altă localitate și or să fie convingători, pentru că vă e dor de persoană respectivă. O serie de lucruri or să vă ia pe nepregătite și va trebui să vă gândiți în perspectivă, să se știe dacă sunt serioase, sunt pentru voi, sau n-are rost să vă entuziasmați.

GEMENI: Se poate să vină cu altă propunere de petrecut Revelionul, partenerul de cuplu și să vă  deruteze un pic. Poate vi se smulge o promisiune de contract pentru anul viitor, dar mai e până la începutul anului viitor și va puteți răzgândi dacă vedeți că ceva nu e în ordine.

RAC: Omul în care v-ați pus mari speranțe sosește și aveți toate șansele să va-nțelegeti să va puneți de acord în mai toate privințele. O să vă îngrijiți de bunăstarea familiei, să folosiți cu cap banii, să acoperiți toate golurile, să nu rămâneți cu restanțe, pentru că vreți să pășiți cu dreptul în noul an.

LEU: Vin bani de la serviciu, dar dacă aveți vreo colaborare, sau mai multe apar și de-acolo și o s-aveți pentru cumpărături. Vi se prezintă o afacere care v-ar aduce bani frumoși, de anul viitor și o să negociați, căutați și o echipa care să țină pasul cu voi, să se lege, frumos, lucrurile.

FECIOARĂ: E cineva care va face curte și speră să petreceți Revelionul împreună, dacă nu și Crăciunul, deși cam slabe speranțe, că nu e din familie. Or să vi se livreze acele produse comandate online, să le înlocuiți pe cele deteriorate, să vă-nnoiți și casă de sărbători, nu numai garderoba.

BALANȚĂ: Se poate să treacă diseară cineva pe la voi și să vă faceți o idee mai clară despre vacanță în care o să faceți tot ce aveți nevoie, după atâta muncă. Poate va trebui să plecați mai devreme cu o zi, sau pe altă rută, cu alt mijloc de transport, ca s-ajungeți în timp util acolo unde se-ntâmplă ceva la care trebuie să luați parte.

SCORPION: Un musafir de la drum, pot fi niște rude care vor petrece Crăciunul cu voi, după care vă puteți duce și voi la ele acasă, de Revelion. O să faceți și voi niște presiuni ca să vă luați banii fără de care nu puteți da iama prin magazine, că vreți să și cumpărați, și nu în ultimul moment când o să fie aglomerație.

Horoscop 18 decembrie 2017: Zodia care va fi recompensată pentru munca sa

Horoscop 18 decembrie 2017: Zodia care va fi recompensată pentru munca sa

horoscop

Horoscop 21 ianuarie 2018. Cei născuți în această zodie se pot îndrăgosti azi

Horoscop 20 ianuarie 2018. Zodia care astăzi face un pas mare în relație

Horoscop 19 ianuarie 2018. Zodia care se va căsători

Horoscop 18 ianuarie 2018: Zodia care se va muta în casă nouă

Horoscop 17 ianuarie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

Horoscop 16 ianuarie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop

Horoscop 15 ianuarie 2018. Zodia care va primi o sumă mare de bani

Horoscop 14 ianuarie 2018. Zodia care ar putea deveni părinte

Horoscop 13 ianuarie 2018. Zodia care își va consolida relația

Horoscop 12 ianuarie 2018. Schimbări la serviciu și avansare în carieră pentru unele zodii

Horoscop 10 ianuarie 2018. Planuri de afaceri și venituri suplimentare pentru aceste zodii

Horoscop 9 ianuarie 2018. Zodia care va intra în posesia unor bunuri