Mesaje de CRACIUN. Ce urari de sarbatori le poti trimite celor dragi

Sarbatori

Indiferent ca sunt religioase, amuzante sau clasice, mesajele de Craciun trebuie sa fie cat se poate de originale. Daca ati ramas cumva fara inspiratie, va prezentam mai jos cateva exemple.

MESAJE DE CRACIUN. Mai jos puteti gasi unele dintre cele mai interesante si frumoasa mesaje de Craciun:

Mesaj de Craciun de la sefi:

- Fie ca sfintele sarbatori de iarna sa te gaseasca alaturi de colegii tai. Cu alte cuvinte, nici anul asta nu ai liber de Craciun!

- In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

Citește și
Craciun
Urari de CRACIUN. Ce mesaje de sarbatori poti trimite prietenilor
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

- Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

- Printre fulgi iti trimit un zambet curat, cauta-l, vine din cer spre tine in noaptea de Craciun!

- Un gand frumos pentru toti cei dragi si un gand de multumire pentru darul pe care ni l-a trimis Dumnezeu acum 2000 de ani.

RETETE DE CRACIUN. Ce preparate de sarbatori poti pregati pentru masa in familie

- Sa nu uitam ca aceasta noapte este Darul lui Dumnezeu pentru noi, este noaptea in care Dumnezeu s-a nascut ca om.

- In deplin consens cu incalzirea globala iti urez un calduros Craciun fericit!

- Pacea si linistea sa fie calauza ta in seara de Craciun. Fii mai bun, mai intelegator, imparte cu bucurie spiritul sarbatorii!

- E timpul sa inchizi ochii si sa-ti amintesti de Craciunul copilariei tale. E timpul sa-ti amintesti cum stateai cu nasul lipit de geam incercind sa-l vezi pe Mos Craciun.

- Traieste in culori de Craciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfintenia de alta data...

- Cu ocazia sfintelor sarbatori de Craciun, guvernul Romaniei aduce la cunostinta cetatenilor introducerea impozitului special pe Sarbatori!

- Invata sa culegi din fiecare Craciun sfintenie, bucurie, lumina pe care sa o imparti tot anul cu cei dragi!

- Sa ninga in noaptea de Craciun cu vise implinite! Invata sa visezi, paseste dincolo de real, Craciunul face minuni!

- In aceasta noapte uita gandurile negre. Ai multe alte nopti in care sa te ocupi de ele. Linisteste-ti sufletul si trimite cate un gand frumos catre fiecare dintre cei dragi si o sa te simti impacat.

- Craciunul - o zi in familie, iti ofera bucuria de a revedea fragmente din copilarie, cand ai inceput sa crezi cu adevarat in Craciun. Bucura-te de cadourile Craciunului, fii alaturi de cei dragi!

- Iti aduc in dar o impletire de ganduri curate, deschide-ti inima si paseste cu sfintenie in acest cerc, care ne uneste prin aceleasi trairi. Simte Craciunul!

- Sa ai un Craciun ca un adevarat copil,cu mos,cu miros de brad si mere imbujorate!sa ai un craciun curat,sarutat de fulgi de nea!

- Fie ca sfintele sarbatori de iarna sa te gaseasca alaturi de colegii tai. Cu alte cuvinte, nici anul asta nu ai liber de Craciun! (mesaj de Craciun de la sef)

- Craciun fericit, suflete curate, mese bogate, paharele cu margele sa tot ciocnesti cu ele la multi ani!

- Un bradut cu multe cadouri, mirosul de cozonac, stelutele de gheata pe geam, sunetul colindelor si dragostea vietii tale...

- De Craciun esti invitatul meu: ne batem cu bulgari, facem un om de zapada ca sa iti treaca supararea... o sa pierzi cu siguranta.

- Ne punem dorinte in timp ce ne uitam spre cer si fulgi de nea ni se topesc usor pe fata.

- Credinta, speranta, un nou inceput, iubire, cadouri, prieteni adevarati... sunt doar cateva din lucrurile pe care iti doresc sa le ai de Craciun!

- E sarbatoare! Bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie. Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

- Fie ca spiritul Craciunului sa iti mangaie sufletul, sa iti aduca bucurii si prosperitate, fericire si noroc, cadouri sub brad si oameni dragi aproape!

- Sa ai parte de cele mai fericite sarbatori din viata ta! Te imbratisez si iti transmit cu toata dragostea gandurile mele cele mai frumoase de Craciun.

- Ma bucur ca esti langa mine si sper sa petrecem impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, colinde si bucurii! Esti cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata si iti multumesc ca existi!

- Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

- Stralucirea stelei de Craciun sa va lumineze inimile, iar in sufletele voastre sa se oglindeasca lumina calda a lumanarilor.

- Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

- Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun.

Citeste si: 
- Urari de ANUL NOU: 10 mesaje si sms-uri pe care le poti trimite celor dragi
- Mesaje de ANUL NOU. Idei de urari de REVELION pentru cei dragi la trecerea dintre ani

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Mesaje de Anul Nou 2024. Urări și SMS-uri de „La mulți ani!” pentru Revelion 2024
Mesaje de Anul Nou 2024. Urări și SMS-uri de „La mulți ani!” pentru Revelion 2024

De Anul Nou unul dintre obiceiurile românilor este cel de a trimite mesaje și urări celor dragi și cunoscuților. Dacă ești lipsit de inspirație, îți prezentăm o listă de mesaje de Anul Nou din care să te inspiri. 

Urari de CRACIUN. Ce mesaje de sarbatori poti trimite prietenilor
Urari de CRACIUN. Ce mesaje de sarbatori poti trimite prietenilor

Nimic nu merge mai frumos de sarbatori decat o urare din suflet. Cateva cuvinte simple catre cei dragi pot fi de ajuns sa aduca un zambet.

Mesaje de Craciun si SMS-uri de Craciun. Ce le puteti ura celor dragi de Sarbatori
Mesaje de Craciun si SMS-uri de Craciun. Ce le puteti ura celor dragi de Sarbatori

Fie ca sunt clasice, religioase sau amuzante, mesajele de Craciun si SMS-urile de Craciun pe care le trimiteti celor dragi trebuie sa fie cat mai originale. Daca nu aveti inspiratie iata cateva exemple.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.