Cadoul cumparat de 25 de elevi profesorului lor. Reactia dascalului a ajuns virala: "Sunt cel mai cool!" VIDEO

23-12-2016 17:00


Taylor Kerby

O clasa de elevi de clasa a sasea de la un liceu din oraselul californian West Covina si-au adus aminte in prag de Sarbatori de dorinta profesorului lor de psihologie si i-au indeplinit-o. Omul a fost extrem de incantat de cadoul primit.

La inceputul anului scolar, Taylor Kerby, profesor de psihologie, l-a complimentat pe unul dintre elevii sai pentru perechea de tenisi marca Vans de culoare rosie pe care ii purta. In dialogul avut cu el i-a marturisit ca nu si-ar lua asa ceva pentru el, relateaza Daily Mail.

Cum Craciunul se apropia, cei 25 de copii din clasa lui Taylor si-au adus aminte de dorinta lui si au pus fiecare cate doi dolari pentru a cumpara perchea de incaltaminte. Momentul in care i-au oferit cadoul si reactia profesorului au fost filmate de un elev, iar imaginile au ajuns pe Twitter, unde au strans mii de vizualizari.

O, Doamne! Arata atat de bine! Uitati-va la ei. Sunt cel mai cool pusti din cartier acum. De asta m-ati intrebat ce marime port la pantofi. a exclamat dascalul, care a glumit ca nu a avut timp sa isi ia pe el in dimineata respectiva sosete pereche.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO