Repetitii la" Dansez pentru tine"! Vezi galeria foto

Dansez pentru tine

Vedetele celui de-al optulea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” si-au cunoscut deja profesorii de dans si au inceput repetitiile pentru prima editie care va fi in 23 octombrie, de la 20.30, la Pro Tv.

Chiar daca nu au inca foarte multe zile de dans la activ, ei si-au facut deja o idee in legatura cu ce ii asteapta din momentul in care au acceptat sa intre in competitia visurilor de la Pro Tv.

Pe langa sute de ore de repetitii ce asteapta sa fie consumate, Monica Columbeanu, Tania Budi, Andreea Mantea, Alina, veverita roscata din band-ul de la “Happy Hour”, Liviu Varciu si Kamara, actori in serialul “State de Romania” de la Pro Tv, Radu Valcan, prezentatorul PoveStirilor Adevarate de la Acasa Tv si Jean de la Craiova sunt pregatiti sa-si puna tot sufletul in ringul de dans pentru a implini un vis nobil.

Fiecare dintre ei se incurajeaza cum stie mai bine pentru a face fata emotiilor inceputului de drum “Dansez pentru tine”.

Sunt dat dracu’, cand imi pun ceva in cap, intotdeauna imi iese. Imi place sa dansez, simt muzica, traiesc in ritm de muzica si cred ca orice om care s-ar baza pe mine ar reusi”, marturiseste Liviu Varciu care crede in sansa lui si mai ales in visul nobil pe care vrea sa-l transforme in realitate.

Citește și
Monica Columbeanu
Monica Columbeanu, Tania Budi si Jean de la Craiova la "Dansez pentru tine"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Inainte de a implini visul partenerului de ring, Monica Columbeanu simte ca si-a implinit ea un vis mai vechi prin participarea la “Dansez pentru tine”: “Imi place sa dansez. Acum am ocazia sa indeplinesc doua visuri in acelasi timp: pe al baiatului pentru care voi "lupta" si pe al meu, intrucat dintotdeauna mi-am dorit sa dansez intr-un mod profesionist, asa cum trebuie sa o faci atunci cand vine vorba de dans sportiv.”

Alina, veverita roscata din band-ul de la Happy Hour, are o alta strategie de “lupta”: “Eu imi propun sa imi fie frica de toti ceilalti concurenti. Cu cat imi e mai mult frica, cu atat o sa muncesc mai mult. Daca esti prea relaxat, s-ar putea sa ai o surpriza. Referitor la dansuri, niciunul nu e simplu. E usor sa privesti, dar greu sa executi. Asa ca si de ele imi e frica. De toate!! Dar de direct, in niciun caz! Probabil de Mihai Petre mi-e cel mai teama.”

Andreea Mantea a simtit deja cat de puternica este bucuria pe care o simti dupa o coregrafie reusita. "Normal repetam 5 ore pe zi, dar, daca este nevoie stam pana reusim sa facem ceea ce ne dorim. Intr-adevar este ceva mai greu, dar sunt cu adevarat constructive repetitiile si chiar nu se compara nimic cu momentul in care vezi ca iti iese bine coregrafia”, considera Andreea care il are alaturi de ea ca si coregraf pe Bogdan Boanta, fostul partener de ring al Laurei Cosoi.

Desi toata lumea considera ca umorul este punctul lui forte, Jean de la Craiova isi arunca in lupta de la “Dansez pentru tine” in primul rand sufletul: “Daca viata unui om depinde de mine si de partenera mea cred ca as dansa si 10 ani, ca sa pot sa-l fac sa devina om normal.

Convinsa ca pentru a reusi in competitia visurilor este nevoie in primul rand de multa munca, Tania Budi este pregatita sa stea cat va fi nevoie in sala de repetitii alaturi de coregrafa ei, Furnica, cea care a conceput multe dintre coregrafiile sezoanelor trecute. Forta pentru a rezista antrenamentelor si-o va lua chiar din scopul nobil pentru care se afla in ring: „Sa dansezi pentru cineva este elementul care te motiveaza cel mai mult in show-ul asta, chiar daca ca om de televiziune as spune ca as fi atrasa mai mult de spectacol, pentru ca este cel mai frumos spectacol de televiziune din Romania, de multi ani incoace. Am urmarit aproape in fiecare vineri show-ul si oamenii aceia m-au emotionat mai mult decat frumusetea spectacolului.”

Radu Valcan, prezentatorul PoveStirilor Adevarate de la Acasa Tv simte ca singurul concurent al lui in acest proiect este chiar el, pentru ca abia acum simte ca face primii pasi in lumea dansului: "Singurul concurent in momentul de fata, pentru mine, sunt eu insumi. Ma simt ca un copil care face primii pasi in viata si muncesc sa-i fac cat mai bine. Emotiile le-am simtit din clipa in care am acceptat, si devin din ce in ce mai puternice pe zi ce trece.”

Venise momentul sa apar si eu pe aici. Primul negru la “Dansez pentru tine”, e ceva, nu?!”, isi face prezentarea Kamara, membru al trupei Alb Negru si actor in serialul „State de Romania” de la Pro Tv. Se considera as in dansul fara reguli, insa cand are de facut un vals sau un tango cu rigorile inerente, parca isi pune cateva probleme pe care va incerca sa le rezolve alaturi de coregrafa sa Elena Andreianu, nimeni alta decat sotia lui CRBL care si-a pus amprenta pe cateva dintre coregrafiile care au facut istorie la „Dansez pentru tine”.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Iulia Vantur si Stefan Banica jr,totul despre noul sezon Dansez pentru tine
Iulia Vantur si Stefan Banica jr,totul despre noul sezon Dansez pentru tine

Stefan Banica si Iulia Vantur vor intra cu emotie in noua aventura "Dansez pentru tine", mai ales ca in competitie vor fi nu numai perechi, ci si visuri importante ale unor oameni valorosi si respectati, eroi in familia lor.

Monica Columbeanu, Tania Budi si Jean de la Craiova la
Monica Columbeanu, Tania Budi si Jean de la Craiova la "Dansez pentru tine"

“Dansez pentru tine” se pregateste sa cucereasca din nou tara. Din 23 octombrie, cea mai urmarita emisiune de divertisment din Romania isi redeschide ringul visurilor pentru noi concurenti, noi povesti de viata si noi aventuri pline de stralucire.

La ProTV, din 23 octombrie revine
La ProTV, din 23 octombrie revine "Dansez pentru tine"!

Cu un stil de dans dedicat lui Michael Jackson si cu visuri "Jos palaria!". Cea de-a opta editie "Dansez pentru tine" revine la ProTV din 23 octombrie, cu forte proaspete si concurenti unul si unul.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.