Gheorghe Dinica paraseste scena vietii in aplauzele si lacrimile fanilor!

Gheorghe Dinica

Generalul teatrului, Maestrul, Lascarica, Legenda scenei, Geniul, Asul, Colosul, Steaua cinematografiei romanesti, Valoarea. Fanii isi plang idolul. Aplauze pentru un spectacol pe scena si pe ecrane, desavarsit. Aplauze pentru un om exceptional.

Silvia

S-a mai stins o mare valoare a culturii romanesti! Sa nu-l uitam niciodata pe marele Gheorghe Dinica. Ar fi un sacrilegiu. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa dea putere familiei sa indure marea pierdere. La revedere maestre!

Marius

A mai murit un titan al scenei romanesti. De acum inainte vom fi mai saraci si mai tristi in domeniul teatru si cinematografie. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Ramas bun maestre!

Citește și
Remember: Gheorghe Dinica, la Happy Hour!
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Dania

Ce veste trista..! Am urmarit cu drag toate aparitiile lui..A fost un Gigant al teatrului si filmului nostru, poate prea curand plecat..ne parasesc toti oamenii valorosi si parca lasa o dezamagire..oare cine sa-i inlocuiasca?Dormi in pace.. Maestre!!

Klaudia

A mai pierit o stea de pe scena vietii si nu numai. Sa-l plangem pe marele actor. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Joanna

Dumnezeu sa-l odihneasca! Unul dintre cei mai mari actori romani ne-a parasit. Pentru mine, cel mai mare. O sa-i simtim lipsa de pe ecrane.

aLy

Asa suntem facuti..sa ne ducem odata si odata. Merita foarte muuuult sa traiasca. Era foarte talentat si foarte bun la suflet. Dumnezeu sa il odihneasca in pace. :( Te iubim!

Alex

Dumnezeu sa il ierte si sa-l odihenasca in pace. Sa-i fie tarana usoara...JOS PALARIA!

Dan Moise

Am plans la aflarea vestii!!!! Plangi in momentul disparitiei unei persoane dragi!!!! Sa-i fie tarana usoara...

Catalin

Dupa cum spunea Sergiu Nicolaescu dupa moartea lui Sfefan Iordache: "din pacate au inceput sa moara dinozaurii".Da,din pacate au inceput sa moara, lasand un mare gol in urma. Un gol ce nu poate fi umplut de cuvinte sau lacrimi. Din nefericire acest gol nu poate fi umplut nici de oameni, pentru ca nu are cine sa o faca. SUNTEM TRISTI. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE. E PACAT CA ASEMENEA OAMENI TREBUIE SA MOARA.

Cristian

Am 41 de ani. Mi-a incantat copilaria, adolescenta si anii de maturitate... mi-am dorit sa traiasca si sa joace macar pana la 100 de ani ca sa-mi incante si batranetea... Acum... trebuie sa ma multumesc cu nenumaratele roluri imortalizate pe pelicula, pe care o sa le revad cu mare placere de cate ori voi avea ocazia. Dumnezeu sa te odihneasca, Maestre Lascarica!

Lavinia

JOS PALARIA MAESTRE!!! Ingerii fie cu tine!! O mare valoare, un mare caracter...Dumnezeu sa-l ierte:(

Georgiana

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Va ramane mereu in mintea si inimile noastre pentru ca a fost o mare valoare si tind sa cred ca va ramane la fel mult timp de acum incolo. Sincer, eu speram sa se faca bine, dar se pare ca in ultima vreme mor numai oamenii buni.

Un simplu fan

Nu-mi sa cred. Si totusi e adevarat. Desi sunt un copil mic mi s-a parut un actor deosebit. Dumnezeu sa te Odihneasca in Pace, Gheorghe Dinica, si de acolo de sus sa ne feresti pe toti de rele cum au incercat medicii sa te salveze pe tine, dar in primul rand gandeste-te la cei apropiati, cei ce ti-au facut bine si care au tinut la tine! Te vom iubi mereu si ne vom gandi la tine! Cu multe condoleante urez numai bine familiei dansului, cu toate ca este o zi foarte grea pentru toti!

Florin

Pacat! Inca un mare actor al teatrului si filmului romanesc dispare...Usor, usor dispar cei care au reusit sa faca filmul si teatrul romanesc cunoscut si peste hotare. Nimeni nu te va inlocui maestre!! Dumnezeu sa-l odihneasca!

Florin Muntean

Sibiul te saluta maestre!!! Dumnezeu sa te ierte si sa te odihnesti in pace ! Multumim pentru tot ceea ce ai facut pentru filmul si teatrul romanesc!!

Mihaela

Gheorghe Dinica nu a murit ...... traieste prin filmele sale, traieste in amintirile noastre ale tuturor. Desi fizic el nu mai e printre noi, amintirea lui e vie in sufletele noastre. Dumnezeu sa te odihneasca Maestre!

Calin

A castigat cerul un suflet si noi toti am pierdut un mare roman, un mare talent si un mare caracter. Dumnezeu sa-l ierte iar pe cei din familie sa ii intareasca.

Miki

Dumnezeu l-a luat pe maestru la El! Sa ne bucuram ca am avut onoarea sa il vedem jucand si sa fim contemporanii lui. Drum bun, maestre! Dumnezeu sa iti dea linistea si odihna pe care nu ai gasit-o printre noi!

Loredana

Ultimul sau rol la prezentat intregii lumii ca pe un general, asa era si in spatele cortinelor, un general al teatrulu si al scenei. Ii multumim pentru operele pe care le-a lasat. D-zeu sa-l odihneasca si sa-l aiba in grija acolo unde e. NU TE VOM UITA NICIODATA!

Rodica

S-a dus sa joace pocar in imperiul LUI, cu mainile curate si cu suflet de actor indragit si iubit. Cu toate panzele sus, Dumnezeu sa te odihneasca si sa te aiba in paza LUI tata Aurica. Condoleante familiei indurerate.

Gherasim

In ultimul timp, marii maestrii ai scenei romanesti au inceput incet, incet sa ne paraseasca pentru a juca pe scena eterna a lui Dumnezeu. De ce? Pentru ca asta e viata, o piesa de teatru pe care fiecare din noi o jucam cum stim, azi a venit randul maestrului Dinica, cam prea repede zic eu, ar fi putut sa ne mai incante cu talentul sau inegalabil, dar se pare ca Dumnezeu a avut alte planuri in ceea ce il priveste. Sa exprim prin cuvinte parerile de rau sunt prea putine in vocabular ca sa pot spune toata tristetea ce mi-a cuprins sufletul azi la aflarea vestii. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-l incante acolo sus cu talentul sau.

Dana

Marele maestru Gheorghe Dinica, alaturi de ceilalti mari actori care ne-au parasit, este sus, la Dumnezeu. Impreuna dau cea mai mare reprezentatie. Dumnezeul sa-l ierte si multumim pentru clipele minunate oferite. Ei vor trai prin noi, in gandurile si inimile noastre, pe benzile inregistrate, in amintirile tuturor.
Aplauze, aplauze, aplauze, un spectacol a luat sfarsit...s-a numit " Viata maestrului Gheorghe Dinica"........

Dinu (Oradea)

Din pacate am pierdut un geniu al culturii romanesti. Un as al generatiei sale generatie care se rareste de la an la an din pacate si cei care vin din urma nu vor ajunge nici la 10% din valoarea acestor colosi ai actoriei romane. Eu ma pot considera un Roman Fericit pentru ca am reusit sa am o colectie de peste 150 de filme cu acesti actori nemaipomeniti care din pacate se sting unu dupa altul PACAT PACAT PACAT !!!DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!!!

Marin Moraru: A murit fratele meu de suflet!

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Marian Ralea: Prin plecarea lui nea Gigi in Imparatia Alba eu ma simt orfan
Marian Ralea: Prin plecarea lui nea Gigi in Imparatia Alba eu ma simt orfan

Gheorghe Dinica a murit ieri, la Spitalul Floreasca, indurerand lumea artistilor din Romania. "A murit fratele meu de suflet si odata cu el a murit si ceva din mine", atat a mai putut sa spuna cu vocea stinsa si sufletul cenusiu Marin Moraru.

Remember: Gheorghe Dinica, la Happy Hour!
Remember: Gheorghe Dinica, la Happy Hour!

La aflarea vestii ca Gheorghe Dinica a decedat, bunul sau prieten Nelu Ploiesteanu s-a declarat distrus. " M-a ajutat Dumnezeu sa colaborez cu el. Au ramas amintiri  frumoase cu dumnealui". Unele dintre ele, la Happy Hour.

Cablistii acuza primariile ca-i duc la sapa de lemn cu chiriile!
Cablistii acuza primariile ca-i duc la sapa de lemn cu chiriile!

Societatile de cablu TV din Romania sustin ca sunt "la cheremul primariilor si al proprietarilor de stalpi", iar acest lucru impiedica amplasarea si modernizarea retelelor si duce la tarife mai mari pentru clienti.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.