Vocea Romaniei: Cine sunt concurentii care au trecut mai departe.VIDEO cu momentele spectaculoase

Vocea Romaniei

Inca o editie "Vocea Romaniei" s-a incheiat, iar echipele sunt aproape complete. LIVE TEXT si cele mai bune momente VIDEO din aceasta emisiune.

Urmareste emisiunea INTEGRAL pe www.voyo.ro.

Cele mai bune momente video din aceasta editie:

Tibi Scobiola

Teodor Manciulea

Citește și
Julie Mayaya, Vocea Romaniei
Vocea Romaniei. Julie Mayaya, "congoveanca" pentru care s-au batut toti cei patru jurati
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Camelia Marinescu

Cristina Bondoc

Mihai Toma

LIVE TEXT

10:25 Marius Balan a venit la Vocea Romaniei la indemnul mamei, care l-a sustinut toata viata in cariera lui muzicala.

Tanarul a cantat “Jesus to a child” si l-a convins cu vocea sa pe Horia Brenciu, in a carei echipa a si ajuns.


 

10:15 Vlad Alecu a venit la Vocea Romaniei dupa ce a vazut primul sezon si, dupa cum a declarat, i s-a parut un show exceptional.

Tanarul de 23 de ani a schimbat un pic registrul si a interpretat o melodie extrem de cunoscuta si actuala: “Balada”. Desi i-a facut pe jurati sa danseze in scaune, din pacate niciunul nu s-a intors pentru el.


 

22:05 Tibi Scobiola nu este un personaj necunoscut in lumea muzicala, insa a decis totusi sa isi incerce norocul la Vocea Romaniei.

Artistul de 39 de ani a declarat ca a venit la acest concurs pentru a castiga. “Am venit la Vocea Romaniei pentru a castiga si a-mi ajuta parintii”. Artisti toata viata, parintii acestuia nu au insa o pensie, desi zeci de ani si-au dedicat timpul si talentul muzicii. “Cea mai mare problema este ca ei se simt nefolositori”, a spus Tibi inainte de concurs.

Tibi Scobiola a cantat melodia “Ordinary people” si este singurul concurent din aceasta seara care a intors toate scaunele juratilor. Tibi a ales sa intre in echipa lui Smiley.

CLICK AICI pentru VIDEO cu prestatia lui Tibi Scobiola
 

21:55 Daniela Ghenicioiu a venit la Vocea Romaniei cu emotii foarte mari. Daniela canta in Craiova, dar a decis ca are nevoie de mai mult, asa ca s-a prezentat la acest show.

Ea a cantat melodia “Piece of my heart”, insa nu a reusit sa intoarca niciun scaun.

21:45 Mihai Toma are 27 de ani si este inginer constructor. Mihai vine dintr-o familie care nu duce lipsa de talent artistic. Are o sora balerina si o mama pasionata de picture si desen.

Inainte de show, familia lui Mihai a declarat ca si-ar dori ca acesta sa mearga in echipa lui Horia Brenciu. Mihai a intrat pe scena si a cantat a melodie care a ridicat sala in picioare “Great balls of fire”.

CLICK AICI pentru VIDEO cu prestatia lui Mihai


 

21:30 Buda Nicolae are 45 de ani si vine din judetul Timis. Nicolae nu a avut deloc o viata usoara: s-a nascut pe strada. A avut o copilarie grea, fara tata.

Nicoale a suferit un accident grav acum cu 17 ani, in urma caruia a intrat in coma. Dupa ce si-a revenit, a inceput sa scrie versuri si apoi sa le cante. Nicolae a cantat melodia “Light my fire”, dar, din pacate, nu a intors niciun scaun.

21:18 Teodor Manciulea are doar 16 ani si este elev. Teodor declara ca este destul de timid si spera ca Vocea Romaniei sa il ajute sa se poate exprima mai usor.

Cu foarte mari emotii, Teodor a intrat pe scena si le-a canta juratilor melodia “How am I supposed to live without you”. Tanarul de 16 ani a reusit sa intoarca cu vocea sa 3 scaune: Loredana, Horia Brenciu si Marius Moga.

Tu cand ai cantat parca ai plans, parca ti-ai sfasiat sufletul” , a declarat Loredana dupa interpretarea emotionanta. Iar cuvintele ei nu au ramas neascultate, asa ca Teodor a intrat in echipa Loredanei.

CLICK AICI pentru VIDEO cu prestatia lui Andrei

21:05 Cristina Popoaca este angajata unei firme de publicitate. Cristina sustine ca pentru ea muzica este un bonus in viata, care ii aduce un plus de energie si care nu are nicio legatura cu profesia ei.

Inainte de a intra pe scena, insa, Cristina a declarat ca de 33 de ani asteapta un moment ca acesta, sa participe la un show tv.

Emotiile au coplesit-o putin, dar pe scena Cristina si-a intrat complet in rol si a interpretat melodia “Speecheless”. Din pacate, Cristina nu a reusit sa intoarca niciun scaun.

20:58 Claudiu Zamfira este un tanar de 20 de ani si este din Targoviste. Cel mai important moment din viata lui este cel cand a aflat ca este acceptat la Vocea Romaniei, spune Claudiu.

Inainte de a intra pe scena, Claudiu declarat ca cel mai mult isi doreste sa se intoarca Smiley sau Loredana. Tanarul de 20 de ani a ales sa cante in fata juratilor melodia “Ochii tai”.

Singurul jurat care a intors insa scaunul nu a fost niciunul dintre preferatii lui Claudiu, ci Marius Moga, care a declarat foarte sincer: “Nu ai excelat pe parcursul piesei, insa partea de la final a fost indeajuns pentru mine sa imi dau seama ca putem sa gasim piese care sa te avatajeze”.

20:52 Camelia Marinescu are 32 de ani si este din Bucuresti. Absolventa a trei facultati economice, Camelia a declarat “simteam ca mor in fiecare zi sufleteste, putin cate putin, si am inteles ca viata mea este despre a transmite”.

Si asa a descoperit pasiunea pentru muzica. In prezent este profesoara de canto in cadrul Academiei de Muzica.

La Vocea Romaniei, Camelia a ales sa interpreteze melodia “When I fall in love” si a intors doua scaune: Smiley si Horia Brenciu. In cele din urma, Camelia a ales sa intre in echipa lui Smiley.

CLICK AICI pentru VIDEO cu prestatia Cameliei

20:40 Mosneagu Diana are 15 ani si este eleva. Spune ca muzica a fost la inceput pentru ea o joaca, insa in timp s-a ambitionat, iar acum o priveste ca pe o eventuala cariera.

Mi-a fost frica initial sa ma inscriu la Vocea Romaniei, pentru ca aici vin voci foarte bune”, sustine Diana.

Eleva de 15 ani a cantat melodia “Dragostea ramane” a Andrei. Singurul jurat care a intors scaunul a fost Horia Brenciu, astfel ca Diana a trecut si ea in etapa urmatoare.


 

20:32Cel mai important moment din viata mea a fost in 1997 cand a castigat trofeul la festivalul Aurelian Andreescu”, a declarat Radu Ghencea, de 35 de ani.

Iar in 1998 a ajuns solist si in legendara trupa Mondial. In viata de zi cu zi este functionar public la Casa de Pensii, insa muzica a fost intotdeauna pasiunea lui.

Radu a interpretat melodia “Merit eu”. Din pacate, acesta nu a reusit sa intoareca niciun scaun.

20:25 Cristina Bondoc are 25 de ani, vine din Tulcea, si nu este o fata noua publicului roman. Ea a devenit cunoscuta dupa participarea la emisiunea “Romanii au talent”, unde a ajuns in etapa finala.

Cel mai frumos moment din viata mea a fost cand Andra a inceput sa planga la preselectiile Romanii au talent, dupa ce am inceput sa cantam”, a declarat Cristina.

“Cred ca vocea mea merita” a spus Cristina chiar inainte de a urca pe scena. Ea a interpretat melodia “Because of you” si a reusit sa intoarca trei scaune: Marius Moga, Loredana si Horia Brenciu. In final, Cristina a ales sa intre in echipa lui Marius Moga.

VIDEO cu interpretarea Cristinei Bondoc

20:20 Razvan Stef are 26 de ani si este consultant vanzari si marketing la o firma distribuitoare de produse farmaceutice.

Razvan venit la preselectii insotit de doi priteteni pentru ca, dupa spusele acestuia, prietena sa nu il sustine foarte mult in cariera muzicala: “Probabil ca nu ii place ca sunt inconjurat de diferite doamne si domnisoare”, a mentionat Razvan razand.

Razvan Stef a canta melodia “Angels” a lui Robbie Williams. Singurul membru al juriului care a intors scaunul dupa prestatia lui Razvan a fost Loredana, care si-a laudat noul elev in fata doamnelor din sala:”Ai o masculinitate feroce”.

 

Comenteaza cele mai tari momente alaturi de prietenii tai. Da LIKE paginii Stirile ProTV pe Facebook

Cele mai bune momente video din editia trecuta:

Ricardo Caria

Magdalena Cichirdan

Julie Mayaya

Monica Odagiu

Robert Reamzy

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Vocea Romaniei. Monica Odagiu, concurenta de 16 ani cu voce puternica, s-a alaturat echipei lui Moga
Vocea Romaniei. Monica Odagiu, concurenta de 16 ani cu voce puternica, s-a alaturat echipei lui Moga

O alta concurenta la Vocea Romaniei de vineri, 19 octombrie, a fost Monica Odagiu, de 16 ani, eleva din Bucuresti.

Vocea Romaniei. Julie Mayaya,
Vocea Romaniei. Julie Mayaya, "congoveanca" pentru care s-au batut toti cei patru jurati

Desi nu arata, concurenta de la Vocea Romaniei Julie Mayaya, de 26 de ani, este romanca - moldoveanca din Iasi.

Vocea Romaniei. Vezi toti concurentii si cele mai bune momente din aceasta editie
Vocea Romaniei. Vezi toti concurentii si cele mai bune momente din aceasta editie

Urmareste show-ul integral pe voyo.ro

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.