DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14. Giani Kirita si Dana au fost eliminati! Ce echipe au picat la duel

Giani Kirita

DANSEZ PENTRU TINE. Spectacolul visurilor implinite prin dans, continua pentru cele cinci perechi, ramase in cursa, de la "Dansez pentru tine". Se anunta o seara cu totul si cu totul speciala.

Echipele formate din Dana Matei-Giani Chirita si Ruby-Alexandru Ciobanu isi vor disputa fiecare pentru a doua oara in acest sezon dreptul de a ramane in concurs.

Doar una se poate salva, iar acest lucru tine de votul vostru, al celor de acasa. Un vot in plus, o sansa in plus.

LIVE UPDATE

00:45 Sore si Dark au avut cele mai bune note din aceasta seara si s-au salvat de la duel. Prima echipa condamnata la duel este cea formata din Ruby si Alexandru.

Citește și
Oana Roman
"Dansez pentru tine". Primele imagini cu Oana Roman la antrenamente
Xi Jinping a făcut cea mai mare restructurare a armatei chineze din ultimul deceniu. Strategia din spatele deciziei sale

Iulia si Dima s-au salvat de asemenea! Surpriza uriasa: Ilinca Vandici si Razvan au fost condamnati la duel!

Ilinca vs Ruby este duelul pentru saptamana viitoare!

00:30 DANA SI GIANI AU FOST ELIMINATI!

00:20 Dima si Iulia au dansat pe "Livin' la Vida Loca" a lui Ricky Martin, desi tanara de doar 16 ani recunostea ca n-a auzit in viata ei de artistul latin.

00:00 Ruby si Alex au dansat pe o melodie a lui Beyonce

23:40 Dana si Giani Kirita danseaza pe melodia lui Pink - Try. Notele vor conta insa doar daca cei doi nu vor fi eliminati la duel in aceasta seara.

"N-am vazut asa ceva in toata istoria Dansez pentru Tine", a spus Stefan Banica, laudandu-l pe Giani Kirita pentru prestatia sa.

23:20 Ciprian Vizitiu are 28 de ani si este din Iasi. La 20 de ani a cazut de pe un stalp pe care trebuia sa prinda un cablu pentru firma la care lucra. A ramas intr-un scaun cu rotile. La inceput, i-a fost foarte greu, apoi insa a prins placerea dansului.

Oana si Octavian Strunila danseaza pentru el in aceasta seara.

23:10 Ilinca Vandici si partenerul ei au facut show pe melodia Parachute a lui Cheryl Cole.

Mihai Petre le da nota 9: "Nu cred ca e vreo coregrafie mai dificila ca a voastra"

22:50 Sore, Dark si Bogdan au dansat impreuna pe All The Single Ladies, melodia lui Beyonce. Show-ul a fost total, iar dansul facut in fata mesei juriului a fost cireasa de pe tort.

Emilia Popescu le-a dat 10! Mihai Petre, impresionat de ce a vazut a dat tot 10! Beatrice, tot 10! Edy vine tot cu 10! 10 pe linie!

22:20 Mihai Petre: Dana a fost cu o clasa peste toti cei aflati pe scena. Ea si Giani mi-au placut mai mult. Giani a evoluat, a capatat o lejeritate care pe mine ma surprinde. 

22:15 Giani Kirita si Ruby s-au intrecut pe sine si s-au ridicat la nivelul partenerilor lor mult mai experimentati. Doar telespectatorii pot decide insa cine merge mai departe in concurs.

22:05 A INCEPUT DUELUL!

21:50 Ruby e evident efectata de drumurile lungi pe care trebuie sa le faca pentru a ajunge la concerte. Ea va dansa in aceasta seara pentru Andrei, dansatorul care a ramas intr-un scaun cu rotile dupa ce a ratat un salt pe scena. "Se spune ca nu trebuie sa clipesti, eu am clipit". Andrei nu renunta insa la visele sale si inca spera la o viata normala.

21:30 Cele doua echipe condamnate in aceasta seara la duel se pregatesc sa intre in ring. Iata numerele la care puteti vota:

21:15 Daiana are doar 17 ani, dar este premiata de NASA si olimpica la biologie. Tatal ei este plecat in Italia, de unde a refuzat sa comunice cu familia. Daiana nu si-a permis sa reprezinte Romania desi a fost selectionata pentru un concurs international.

Mama ei si-a vandut apartamentul in care locuia, iar acum locuiesc intr-o garsoniera. "Supravietuim de pe o zi pe alta, n-o sa incetez niciodata sa sper", spune Daiana.

Daiana viseaza sa studieze ingineria genetica. 

Oana Roman si Marius Elisei danseaza pentru ea.

Sponsorul emisiunii ii ofera Daianei un cadou de 3.000 de euro.

21:05 Emilia Popescu lauda toate cele trei perechi care au dansat in deschidere, mentionand insa ca Ilinca si partenerul ei puteau oferi mai mult.

- Mihai Petre
il lauda pe Dima pentru prestatia sa. In schimb, ii transmite lui Dark ca a uitat pasii.

- Beatrice Rancea:
"Ilinca, o sa va fie din ce in ce mai greu, oboseala se acumuleaza".

- Edy Stancu: "Mici ezitari pentru Sore si Dark, dar nu s-au sesizat. Felicitari pentru Dima si Iulia"

- Elwira Petre: "Ilinca, oricat de mult te vei stradui, ai atat de multa eleganta si finete in tine incat nu poti sa dansezi tiganeste"

21:00 Sore si Dark danseaza cabaret. La antrenamente, Dark a exersat purtand pantofi cu toc similari cu cei ai partenerei sale.

20:53 In ciuda durerilor, Ilinca Vandici reuseste sa termine cu bine dansul tiganesc.

20:48 Ilinca Vandici spune ca s-a lovit foarte tare si nu mai poate face mare lucru. Saptamana aceasta, va dansa in stil tiganesc.

Vedeta a izbucnit in lacrimi din cauza durerilor.

20:38: Iulia Vantur il face pe Stefan Banica sa vorbeasca in rime cu o aparitie spectaculoasa pe scena.

UPDATE 20:30

Sore, obosita dupa antrenamente, se plange de dureri, dar greseste organul. "Ma doare splina". "Vezi ca in dreapta e ficatul". "Ah, da, ma doare ficatul"

Inainte de toate ne concentram atentia asupra duelului in urma caruia inca o pereche va spune la revedere ringului DANSEZ PENTRU TINE.

Concursul serii aduce in ring dansuri din videoclipuri ale unor artisti in voga, pe care coregrafii si echipele lor vor incerca să le redea cat mai fidel sau, de ce nu, sa le surclaseze.

In aceasta saptamana, au fost trase la sorti trei stiluri care vor incalzi atmosfera: cabaret, dans tiganesc și bellydance... adica dans din buric.

Avem invitate pentru dansurile umanitare doua cupluri indragite din lumea vedetelor: Oana Roman si Marius Elisei si Oana si Octavian Strunila care ne promit momente emotionante, iar baletul emisiunii a pus din nou ceva la cale.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO A comis-o! Mihai Stoica, plin de sânge la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului
FOTO A comis-o! Mihai Stoica, plin de sânge la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului
Citește și...
Ruby nu mai are voie sa concerteze, dupa ce a ajuns la duel la Dansez pentru tine din cauza oboselii
Ruby nu mai are voie sa concerteze, dupa ce a ajuns la duel la Dansez pentru tine din cauza oboselii

Saptamana aceasta este poate cea mai dificila pentru Ruby si partenerul ei, Alexandru, de cand au intrat in competitia "Dansez pentru tine".

"Dansez pentru tine". Primele imagini cu Oana Roman la antrenamente

Oana Roman a primit cu mare bucurie propunerea de a dansa pentru un caz umanitar in editia de maine a emisiunii Dansez pentru tine.

Recomandări
Demonstrație de forță a trupelor NATO, cu ”dedicație” pentru Rusia: Această zonă rămâne sub protecţia Alianţei!
Demonstrație de forță a trupelor NATO, cu ”dedicație” pentru Rusia: Această zonă rămâne sub protecţia Alianţei!

Alianța NATO a încheiat un exerciţiu militar, "Brave Griffin", la frontiera dintre Polonia şi Lituania privind securizarea faimosului Coridor Suwalki.

Pacienții români, trimiși de la spitalele de stat la cele private. Cum se întâmplă, de fapt, în alte țări din UE
Pacienții români, trimiși de la spitalele de stat la cele private. Cum se întâmplă, de fapt, în alte țări din UE

În multe state, medicii lucrează și la stat și la privat, iar interzicerea acestei practici ar goli spitalele publice. Doar că în alte țări, situația este bine reglementată și pacienții nu sunt forțați să meargă la privat.

Ca să prindă viteză în cursa pentru Primăria Capitalei, liberalul Sebastian Burduja a venit cu motocicleta să se înscrie
Ca să prindă viteză în cursa pentru Primăria Capitalei, liberalul Sebastian Burduja a venit cu motocicleta să se înscrie

Ca să prindă viteză în cursa pentru primăria Capitalei, liberalul Sebastian Burduja a venit cu motocicleta să își depună candidatura.