"E ca si cum un roman l-ar fi imbracat pe Elvis". Lady GaGa, fascinata de romanca Ingrid Vlasov

×
Codul embed a fost copiat

Si-a urmat pasiunea si a cucerit o lume intreaga. Ingrid Vlasov, singurul designer roman invitat de cinci ori la Saptamana Modei de la Paris, vorbeste despre iubire, echilibru si Romania, elementele care o definesc.

"Eram fascinata de frumos inca din copilarie"

O definesc pe ea si creatiile ei in care isi arata de fiecare data discret, mai mult pentru sufletul ei, nationalitatea. La final de prezentare isi face aparitia pentru doar cateva secunde.

A fost la saptamana modei de la Paris pentru a cincea oara si inca isi traieste succesul modest. Lumea modei vorbeste despre ea in cei mai elogiosi termeni. Articole despre Ingrid si creatiile ei au aparut in Vogue Franta, Italia, Spania, SUA, Vanity Fair, L'Officiel, NY Times sau Paris Match, iar staruri internationale se imbraca cu haine ce-i poarta semnatura.

Ingrid ia totul ca pe ceva firesc. Ca pe o consecinta normala anilor in care fara sa arda etape si-a pregatit iesirea in lume. A studiat la Institutul European de design de la Roma, iar in urma cu 14 ani a creat in Romania brandul Ingrid Vlasov. A crescut iubind moda si isi aminteste cu placere de anii copilariei cand si-a descoperit aceasta pasiune.

Citește și
De ce iubesc Romania
Vedetele PRO TV ne spun de ce iubesc Romania. VIDEO
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

"Eram pasionata de frumos inca din copilarie", recunoaste Ingrid.

Muza ei, omul care o inspira, e Vanda, sora ei geamana. Vanda, de profesie judecator, a fost cea care a crezut cel mai mult in sora ei. Privindu-le impreuna, descoperi o relatie speciala, unica, un dialog intre doi oameni care, desi nu-si vorbesc, reusesc sa comunice intr-un fel cu totul si cu totul special.

"Se certifica tot mai mult ca Ingrid e o mare artista si atunci am si eu sanse sa devin o mare muza. Mai conteaza? Mare sa fii", a admis Vanda Vlasov, sora care ii da putere lui Ingrid.

Prima aparitie la Saptamana modei de la Paris

Ingrid e un amestec intre mai multe personalitati. Fragila, dar puternica, timida si totusi cu o anumita siguranta de sine pe care ti-o da numai succesul, modesta si totusi vocala atunci cand vorbeste despre munca ei. Isi aminste de prima prezentare la Paris, in 2009, cand pentru prima data participa la Saptamana modei.

"Prima prezentare la Paris a fost cea mai frumoasa. Sentimental vorbind. Era un vis implinit. Nu-mi venea sa cred ca am reusit, ca sunt acolo. Iar dupa prima prezentare, m-au mutat intr-o zi foarte importanta, o zi cu Chanel si Valentino, iar in momentul respectiv am avut o satisfactie care nu cred ca o voi mai avea in viata mea", spune designerul Ingrid.

Ingrid a cucerit-o pana si pe Lady Gaga

De atunci isi scrie povestea de succes in fiecare zi. E invitata la fiecare Saptamana a Modei de la Paris, iar creatiile ei au ajuns sa imbrace vedete internationale. Lady Gaga a aparut la doua evenimente in creatii Ingrid Vlasov.

"E coplesitor. Lady GaGa e un fenomen. Nu numai o cantareata sau un fashion icon, e deja un fenomen. Stii ce mi se pare extraordinar? Daca ar fi sa raportam, e ca si cand in anii '70 s-ar fi imbracat Elvis cu haine concepute de un designer roman", a punctat Ingrid.

Rihanna sau Christina Aguilera au in garderoba lor piese comandata de pe site-ul unde isi vinde creatiile. Ingrid ia asta ca pe un mare compliment, insa spune ca va faca moda cata vreme pasiunea ei nu va naste presiune.

O romanca la Paris

De 10 ani este casatorita cu Marian Nedelcu, fost manechin. Acum el e cel care ii organizeaza toate prezentarile de moda, dar e, mai ales, omul pe care se sprijina. Cand i s-a nascut fetita, Noelle, designerul a decis sa ia o pauza. Cinci ani a iesit din luminile rampei si s-a dedicat educatiei copilului ei.

Despre ea vorbeste putin. Spune ca ii afli povestea privindu-i colectiile. Tot ceea ce iubeste, aseaza acolo pe manechinele care defileaza pe podium. Prima colectie prezentata, insa, la Paris, a fost inspirata de un mare roman, Constantin Brancusi.

Cand vorbeste de Romania nu foloseste vorba mari. Spune ca oamenii fac imaginea unei tari si tot ei o pot schimba in bine sau rau.

Pentru jurnalisti e o prezenta exotica dintr-o tara est europeana fara traditie in moda, pentru noi e cea care folosindu-se de arta noastra, de traditii, de frumosul unui oras, de oamenii din jur a reusit sa vorbeasca intr-o limba apartinand pana acum designerilor francezi, americani sau nordici.

Pentru o lume intreaga insa, ea e Ingrid Vlasov. O romanca la Paris.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
De ce iubesc Romania. Nadia:
De ce iubesc Romania. Nadia: "Romania mi-a dat curaj in viata si in cariera"

Daca lumea nu auzise de Romania pana la ea, cu siguranta toata planeta a vorbit despre tara noastra dupa ce Nadia a luat primul 10 din istoria gimnasticii. Stabilita in Statele Unite, Nadia n-a uitat niciodata sa iubeasca Romania.

Vedetele PRO TV ne spun de ce iubesc Romania. VIDEO
Vedetele PRO TV ne spun de ce iubesc Romania. VIDEO

Vedetele Pro TV, Iulia Vantur, Neti Sandu, Cristian Leonte, Rares Nastase, Catalin Radu Tanase si George Buhnici, nu au ezitat sa ne vorbeasca despre ceea ce simt pentru tara lor.

De ce iubeste Pavel Bartos Romania. VIDEO
De ce iubeste Pavel Bartos Romania. VIDEO

Pavel Bartos a intrat in cabina ProTV pentru a spune tuturor romanilor de ce iubeste el Romania.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.