Averea si extravagantele celui mai bogat "locatar" de la Casa Alba. "Nu am nevoie de banii nimanui. Sunt putred de bogat!"

×
Codul embed a fost copiat

Donald Trump este, fara indoiala, cel mai bogat "locatar" care se va instala la Casa Alba. Cat timp se va ocupa de treburile Statelor Unite, omul de afaceri, cu o avere estimata la 3,7 miliarde de dolari, isi va lasa compania in grija copiilor.

Este de asteptat insa sa nu renunte la stilul de viata extravagant de pana acum. La fel de sigur este ca viitoarea prima doamna, Melania, va avea o garderoba cel putin la fel de spectaculoasa ca a predecesoarei sale Michelle Obama.

"Nu am nevoie de banii nimanui. Sunt putred de bogat!", se lauda Donald Trump.

Hoteluri, cladiri de lux, terenuri de golf, cazinouri si zgarie nori. Toate culmineaza cu perla coroanei, Trump Tower, cu 68 de etaje, aflat pe celebra Fifth Avenue, din Manhattan, unde este si resedinta familiei.

La fel de somptuoasa este si Mar A Lago, vila din Palm Beach cu nu mai putin de 118 camere, supranumita Versailles-ul lui Trump.

Citește și
donald trump
2 milioane de americani au semnat o petitie prin care cer Colegiului Electoral s-o voteze pe Clinton: "Trump este nepotrivit"
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Piatra pentru resedinta a fost importata din Italia, de la Genova, iar tapiseriile flamande sunt din secolul al XVI-lea. Trump se lauda ca decorurile din camera copilului au fost desenate de insusi Walt Disney cand era tanar.

Proprietatea, inconjurata de gradini cu palmieri, este locul preferat de vacanta al lui Donald si al Melaniei. Fiecare drum catre plaja este un prilej pentru ca Melania sa posteze fotografii si videoclipuri pe retelele de socializare.

Tot a sotilor Trump este vila din Westchester, New York.

Eric Trump: ''Aceasta proprietate a fost construita in 1900 de Eugene Meyers, unul dintre cei ai bogati oameni ai vremii. Evident, voia sa aiba cea mai opulenta resedinta din intreaga lume... Tatal meu are un talent extraordinar de a cumpara aceste proprietati unice, incredibile."

Donald Trump a mostenit talentul de la tatal sau, si el investitor imobiliar. Cu tenacitate, a reusit sa isi extinda portofoliul si pe pietele din strainatate.

"In Scotia, Dubai, Canada, Panama, Brazilia... Tot ce face tatal meu este de prima clasa. Adora imobiliarele. Adora sa construiasca cele mai gradioase proiecte din lume", spune Eric.

Cel mai valoros dintre toate este insa, brandul Trump. Expertii spun ca un teren de golf aproape falimentar care devine parte a imperiului si ia numele Trump, creste in valoare cu 50 de milioane de dolari pe an.

Constient de asta, Donald Trump a vandut licente si si-a imprumutat numele unor afaceri, contracte care ii aduc intre 26 si 53 de milioane de dolari pe an.

Ne putem astepta ca o parte din aceasta extravaganta sa se vada la propriu cand familia prezidentiala se va muta la Casa Alba. Viitoarea prima doamna e pregatita cu o garderoba fabuloasa pentru banchetele oficiale.

Melania si-a luat deja in primire titlul de prima doamna, cel putin pe retelele de socializare. Si, in prima ei vizita la Casa Alba, a fost incantata sa vada ca, daca isi doreste cu adevarat, poate sa creeze inca o data aceasta fotografie deja celebra, din apartamentul ei din Trump Tower. Si la Casa Alba exista un pian, in cazul in care va simti nevoia sa pozeze senzual langa sotul ei.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
"Promisiunea" pe care Donald Trump a sters-o de pe site-ul sau oficial chiar in ziua alegerilor din SUA

O afirmatie pe care a facut-o Donald Trump, legata de planul lui de a le interzice tuturor musulmanilor sa mai intre in America pentru o perioada limitata de timp, a disparut intr-un mod misterios de pe site-ul sau oficial.

2 milioane de americani au semnat o petitie prin care cer Colegiului Electoral s-o voteze pe Clinton:
2 milioane de americani au semnat o petitie prin care cer Colegiului Electoral s-o voteze pe Clinton: "Trump este nepotrivit"

In mai putin de 24 de ore, o petitie online cerand Colegiului Electoral sa o aleaga pe Hillary Clinton in locul lui Donald Trump ca presedinte al Statelor Unite a adunat peste doua milioane de semnaturi,

A doua zi de proteste in SUA, dupa victoria lui Trump. Noul presedinte acuza presa ca ii instiga pe americani:
A doua zi de proteste in SUA, dupa victoria lui Trump. Noul presedinte acuza presa ca ii instiga pe americani: "Nu e corect"

Vestea ca Donald Trump este noul presedinte al Statelor Unite ale Americii continua sa scoata oamenii in strada.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.