Averea si extravagantele celui mai bogat "locatar" de la Casa Alba. "Nu am nevoie de banii nimanui. Sunt putred de bogat!"

Dată publicare: 11-11-2016 19:10
Dată actualizare: 14-11-2016 07:12


Donald Trump este, fara indoiala, cel mai bogat "locatar" care se va instala la Casa Alba. Cat timp se va ocupa de treburile Statelor Unite, omul de afaceri, cu o avere estimata la 3,7 miliarde de dolari, isi va lasa compania in grija copiilor.

Este de asteptat insa sa nu renunte la stilul de viata extravagant de pana acum. La fel de sigur este ca viitoarea prima doamna, Melania, va avea o garderoba cel putin la fel de spectaculoasa ca a predecesoarei sale Michelle Obama.

"Nu am nevoie de banii nimanui. Sunt putred de bogat!", se lauda Donald Trump.

Hoteluri, cladiri de lux, terenuri de golf, cazinouri si zgarie nori. Toate culmineaza cu perla coroanei, Trump Tower, cu 68 de etaje, aflat pe celebra Fifth Avenue, din Manhattan, unde este si resedinta familiei.

La fel de somptuoasa este si Mar A Lago, vila din Palm Beach cu nu mai putin de 118 camere, supranumita Versailles-ul lui Trump.

Piatra pentru resedinta a fost importata din Italia, de la Genova, iar tapiseriile flamande sunt din secolul al XVI-lea. Trump se lauda ca decorurile din camera copilului au fost desenate de insusi Walt Disney cand era tanar.

Proprietatea, inconjurata de gradini cu palmieri, este locul preferat de vacanta al lui Donald si al Melaniei. Fiecare drum catre plaja este un prilej pentru ca Melania sa posteze fotografii si videoclipuri pe retelele de socializare.

Tot a sotilor Trump este vila din Westchester, New York.

Eric Trump: ''Aceasta proprietate a fost construita in 1900 de Eugene Meyers, unul dintre cei ai bogati oameni ai vremii. Evident, voia sa aiba cea mai opulenta resedinta din intreaga lume... Tatal meu are un talent extraordinar de a cumpara aceste proprietati unice, incredibile."

Donald Trump a mostenit talentul de la tatal sau, si el investitor imobiliar. Cu tenacitate, a reusit sa isi extinda portofoliul si pe pietele din strainatate.

"In Scotia, Dubai, Canada, Panama, Brazilia... Tot ce face tatal meu este de prima clasa. Adora imobiliarele. Adora sa construiasca cele mai gradioase proiecte din lume", spune Eric.

Cel mai valoros dintre toate este insa, brandul Trump. Expertii spun ca un teren de golf aproape falimentar care devine parte a imperiului si ia numele Trump, creste in valoare cu 50 de milioane de dolari pe an.

Constient de asta, Donald Trump a vandut licente si si-a imprumutat numele unor afaceri, contracte care ii aduc intre 26 si 53 de milioane de dolari pe an.

Ne putem astepta ca o parte din aceasta extravaganta sa se vada la propriu cand familia prezidentiala se va muta la Casa Alba. Viitoarea prima doamna e pregatita cu o garderoba fabuloasa pentru banchetele oficiale.

Melania si-a luat deja in primire titlul de prima doamna, cel putin pe retelele de socializare. Si, in prima ei vizita la Casa Alba, a fost incantata sa vada ca, daca isi doreste cu adevarat, poate sa creeze inca o data aceasta fotografie deja celebra, din apartamentul ei din Trump Tower. Si la Casa Alba exista un pian, in cazul in care va simti nevoia sa pozeze senzual langa sotul ei.


VIDEO PROTVPLUS.RO