Vremea astăzi, 12 noiembrie. Maximele ar putea atinge 18 grade Celsius în unele zone din țară

Ultima actualizare: 12-11-2021 10:11

Astăzi, temperaturile continuă să crească, mai ales în zonele de deal și de munte. În primele ore ale zilei va fi ceață, e posibil să burnițeze puțin, apoi se arată soarele și atmosfera va fi placută.

Vântul va sufla slab, iar maximele termice pleacă de la 8 grade Celsius în depresiuni și vor ajunge până la 18 grade Celsius în dealurile Munteniei.

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Băraganul. Pe aici, în prima parte a zilei, mai sunt condiții de ceață și s-ar putea să picure puțin, apoi se înseninează treptat și temperaturile cresc ușor.

Și mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei vremea continua să se încălzească. Nu sunt anunțate ploi; norii vor fi rari pe timpul zilei, însă dimineața apare ceața.

În nordul Moldovei și în Bucovina, în primele ore ale zilei vă fi ceata însă după prânz se anunță vreme foarte plăcuta cu mult soare și temperaturi cu 3...4 grade Celsius peste cele de ieri.

Vreme frumoasă și temperaturi în creștere găsim și în nordul Transilvaniei și în Maramureș. Cerul va fi curat, iar după prânz se ating cel mult 14 grade Celsius.

Se încălzește și în ținuturile vestice, iar temperaturile, vor fi comparabile cu cele de ieri. Dimineață vor fi condiții de ceat însă mai tărziu atmosfera vă fi plăcuta.

În Transilvania este foarte frig acum mai ales în depresiuni pe unde sunt temperaturi de 0 grade și avem și ceață. Treptat se arată și soarele, va predomina vremea frumoasă, iar maximele termice vor ajunge până la 13 grade Celsius.

Sud-vestul țării are parte de soare și atmosfera plăcută, după ce se risipește ceața. Tendința de încălzire se păstrează și aici, iar maximele urcă spre 15 grade Celsius.

În ținuturile sudice, se anunță puțină ceață dimineața, soare și vreme frumoasă peste zi. Temperaturile ajung până la 18 grade Celsius în dealurile Munteniei și vor fi ridicate pentru luna noiembrie.

Vremea în București

În București, astăzi avem o zi insorită se mai încălzește puțin și după prânz se vor înregistra în jur de 14 grade Celsius.

Vremea la munte

La munte, se anunță vreme foarte frumoasă, însă dimineața pe văi și în depresiuni, vă fi ceață. Temperaturile din stațiuni vor continua să crească și vor ajunge pană la 15 grade Celsius.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO